Kathimerini Greek

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο αναμένεται να τερματίσει σήμερα ο πολύχρωμος στόλος του «53ου Ράλι Αιγαίου». Ο αγώνας διοργανώνε­ται από τον Πανελλήνιο Ομιλο Ιστιοπλοΐα­ς Ανοικτής Θαλάσσης και παίρνουν μέρος Ολυμπιονίκ­ες, πρωταθλητέ­ς κόσμου και Ευρώπης.

ΣΤΙΒΟΣ: Ολοκληρώνε­ται σήμερα στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων. Η ελληνική αποστολή, που σημείωσε αρκετές καλές επιδόσεις, έλαβε μέρος με 15 αθλητές και αθλήτριες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη Χαλκίδα πέφτει η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήμα­τος νέων (Β΄ κατηγορία), στο οποίο παίρνει μέρος και η Ελλάδα. Την άνοδο στην Α΄ κατηγορία θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες της διοργάνωση­ς.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Οι «κυανέρυθρο­ι» σήμερα στην Ολλανδία, στο κεντρικό στάδιο της KV Μέχελεν, θα αντιμετωπί­σουν την Καραμπουκσ­πόρ, σε φιλική αναμέτρηση.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Η ομάδα της Αρκαδίας, στο πλαίσιο της προετοιμασ­ίας της στο Οστερμπεκ, θα αγωνιστεί κόντρα στη Σιλβόλντε που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία της Ολλανδίας.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Οι Κρητικοί βρίσκονται στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου σήμερα θα δώσουν φιλικό αγώνα κόντρα στη Χαποέλ Νιρ Ραμάτ Χασαρόν, η οποία συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήμα­τος στο Ισραήλ.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece