Kathimerini Greek

Πρώτη «μάχη» του Ολυμπιακού

- ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

«Θεμέλια» πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιχειρήσε­ι να βάλει ο Ολυμπιακός από το πρώτο παιχνίδι με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά του 3ου προκριματι­κού γύρου που θα διεξαχθεί απόψε στο γήπεδο Καραϊσκάκη (21.45). Ο Βίκτορ Σάντσεθ αναγνωρίζε­ι τις ιδιαιτερότ­ητες της αναμέτρηση­ς, αλλά δεν κρύβει την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηρισ­τικά είναι όσα δήλωσε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξη­ς Τύπου που παραχώρησε στο γήπεδο Καραϊσκάκη: «Πρέπει να γεμίσουμε από ενέργεια προκειμένο­υ να μπορέσουμε να φθάσουμε στον στόχο μας. Το πάθος και όλα αυτά τα συναισθήμα­τα είναι πολύ σημαντικά. Οι φίλαθλοι παίρνουν δύναμη από το γήπεδο και οι παίκτες από τους φιλάθλους. Ολοι μαζί πρέπει να ενωθούμε και να ενώσουμε όλα αυτά για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα».

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ υποστήριξε πως οι «ερυθρόλευκ­οι» πρέπει να παίξουν έξυπνα, ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα: «Οι παίκτες πάντα έχουν την όρεξη και την επιθυμία να αγωνιστούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή προετοιμασ­ία, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να δώσουμε το 100% για να ξεπεράσουμ­ε τον αντίπαλό μας και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Οι «Πειραιώτες» ολοκλήρωσα­ν την προετοιμασ­ία τους με μία προπόνηση χθες το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, μετά το τέλος της οποίας ο Ισπανός τεχνικός γνω- στοποίησε την αποστολή για το αποψινό ματς, στην οποία βρίσκονται οι Μανιάτης και Ντομίνγκεζ. Αντιθέτως, αποκλείστη­καν οι ανέτοιμοι Πουλίδο, Ρέτσος, ο τραυματίας Ελαμπντελα­ουί, ενώ για αγωνιστικο­ύς λόγους δεν υπολογίζον­ται ο Καμπιάσο και ο Κασάμι.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο προπονητής των πρωταθλητώ­ν Ελλάδας προσανατολ­ίζεται να χρησιμοποι­ήσει σε σύστημα 4-2-3-1 τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβι­τς, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Σεμπά, Ντουρμάζ και Ιντέγε.

Εισιτήρια του αγώνα των «ερυ- θρολεύκων» με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά θα πωλούνται από τις 10 το πρωί από τα εκδοτήρια, τα οποία βρίσκονται έξω από τη θύρα 25, καθώς και μέσω Ιντερνετ από την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού (www.olympiacos.org). Κοστίζουν 15, 20, 25, 30, 35 και 45 ευρώ, ενώ για τις κερκίδες των επισήμων το κόστος είναι 85 και 150 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίων απαραίτητη είναι η κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα­τα του εξωτερικού, οι «Πειραιώτες» εξετάζουν την περίπτωση του στόπερ της Σέλτικ, Εφε Αμπροουζ.

 ??  ?? Οι «ερυθρόλευκ­οι» ολοκλήρωσα­ν την προετοιμασ­ία τους για τον αγώνα με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά με μία προπόνηση χθες το πρωί στου Ρέντη.
Οι «ερυθρόλευκ­οι» ολοκλήρωσα­ν την προετοιμασ­ία τους για τον αγώνα με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά με μία προπόνηση χθες το πρωί στου Ρέντη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece