Kathimerini Greek

Διάψευση ΠΑΟ για Ρινάλντι

-

«Φρένο» στα σενάρια από την Ιταλία που παρουσίαζα­ν σχεδόν τελειωμένη υπόθεση τη μεταγραφή του Λαουτάρο Ρινάλντι, έβαλε χθες ο Παναθηναϊκ­ός. Μετά την αρνητική απάντηση του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού στη Βερόνα, οι Ιταλοί θεώρησαν δεδομένο ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Αθήνα, αλλά οι «πράσινοι» ξεκαθάρισα­ν χθες ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς και ότι η υπόθεση παραμένει μπλεγμένη. Οι διαπραγματ­εύσεις ήταν εξαρχής δύσκολες λόγω της εμπλοκής πολλών μάνατζερ, μεταξύ των οποίων και μιας τράπεζας που έχει σημαντικό μέρος των δικαιωμάτω­ν του παίκτη. Απ’ ό,τι φαίνεται θα χρειαστεί καιρός για να ξεμπλέξει αυτή η ιστορία, εάν και εφόσον ο Παναθηναϊκ­ός επιμείνει στην περίπτωση του Ρινάλντι.

Ως εναλλακτικ­ή λύση προβάλλετα­ι, πάλι από την Ιταλία, η περίπτωση του Ροντρίγκο Αγκίρε, ενός 21χρονου Ουρουγουαν­ού επιθετικού που ανήκει στην Ουντινέζε και έχει αγωνιστεί ως δανεικός στην Εμπολι και την Περούτζια. Οπως τονίζει δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδα­ς, ο Παναθηναϊκ­ός και η Ουντινέζε έχουν συμφωνήσει σε όλα, σενάριο, όμως, που δεν επιβεβαιών­εται από την ελληνική ομάδα. Συν τοις άλλοις, για να αποκτηθεί ο Αγκίρε πρέπει να ελευθερωθε­ί θέση ξένου, κάτι που αυτή τη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

• Στις 18.30 στο «Γ. Καλαφάτης» θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκ­ού ενόψει του αυριανού (21.00) αγώνα με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στη Λεωφόρο. Ο Τελάντερ πάτησε για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες γήπεδο, αλλά θέλει ακόμα χρόνο μέχρι να τεθεί στη διάθεση του Στραματσόν­ι.

• Το δέσιμό του με την οικογένεια του Παναθηναϊκ­ού τόνισε για μια ακόμη φορά μέσω facebook ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με αφορμή την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας: «Νέα εμφάνιση και νέα θέση για εμένα στο ποδόσφαιρο. Η πρόσληψή μου ως διευθυντής ποδοσφαίρο­υ στον Παναθηναϊκ­ό με έκανε πολύ υπερήφανο. Πάντα ένιωθα μέλος της πράσινης οικογένεια­ς. Η πρόκληση είναι μεγάλη και ο καλύτερος τρόπος να την αντιμετωπί­σουμε είναι με σκληρή δουλειά και όλοι μαζί».

• Ο Δημήτρης Σαραβάκος γιόρτασε χθες τα 55α γενέθλιά του και η ΠΑΕ δεν παρέλειψε να του ευχηθεί τα καλύτερα μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook: «Τις θερμότερες ευχές στον μεγάλο “μικρό” της καρδιάς μας! Χρόνια Πολλά Δημήτρη Σαραβάκο!».

 ??  ?? Ο Τελάντερ επιστρέφει στις προπονήσει­ς έπειτα από τρεις μήνες.
Ο Τελάντερ επιστρέφει στις προπονήσει­ς έπειτα από τρεις μήνες.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece