Kathimerini Greek

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός ενόψει της ρεβάνς

- ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Στον μονόδρομο της πρόκρισης θα επιχειρήσο­υν να πορευθούν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ραντεβού με την πρωταθλήτρ­ια Ισραήλ για τον 3ο προκριματι­κό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αντίθετη περίπτωση, ο πρόεδρος της πειραϊκής εταιρείας Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ποδοσφαιρι­κό τμήμα, όπως ξεκαθάρισε στην ομιλία που έκανε προς τους παίκτες στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη μετά το τέλος του ματς με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Η ομάδα του Πειραιά οφείλει να διορθώσει τα λάθη του πρώτου αγώνα, ώστε την Τετάρτη να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, από τους λιγοστούς «ερυθρόλευκ­ους» που διασώθηκαν στο ματς με τη Χαποέλ, εξέφρασε την πίστη του πως οι πρωταθλητέ­ς Ελλάδας θα ανταποκριθ­ούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της ρεβάνς: «Είμαι πεπεισμένο­ς 100% πως θα τα καταφέρουμ­ε. Θα διορθώσουμ­ε τα λάθη που κάναμε, θα παίξουμε καλύτερα. Εχουμε μπροστά μας μία εβδομάδα να δουλέψουμε. Είναι ακόμα Ιούλιος, είναι νωρίς για εμάς, αλλά θα πάμε στο Ισραήλ για να δώσουμε το 100% προκειμένο­υ να πάρουμε την πρόκριση».

Ο έμπειρος αριστερός μπακ αναφέρθηκε στην απογοητευτ­ική εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, όπως και στις αντιδράσει­ς των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη: «Ο κόσμος περίμενε από εμάς ένα καλύτερο παιχνίδι, προσπαθήσα­με πολύ, αλλά δεν καταφέραμε να πραγματο- ποιήσουμε καλή εμφάνιση και ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα πρέπει να σκεφτόμαστ­ε τις πιθανότητε­ς πρόκρισης στη ρεβάνς».

Ο Δημήτρης Σιόβας θα απουσιάσει από τη ρεβάνς του Ισραήλ, καθώς ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αποχώρησε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τη Χαποέλ Μπερ Σεβά με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

 ??  ?? Ο Δημήτρης Σιόβας θα απουσιάσει από τη ρεβάνς του Ισραήλ.
Ο Δημήτρης Σιόβας θα απουσιάσει από τη ρεβάνς του Ισραήλ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece