Kathimerini Greek

Ξεκαθάρισμ­α στο ρόστερ επιχειρεί να κάνει ο ΠΑΟΚ

-

Με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ να αποτελεί τυπική διαδικασία μετά το 0-3 στην Τιφλίδα επί της Ντινάμο, ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στο ξεκαθάρισμ­α του ρόστερ, ώστε να μπορεί ο Βλάνταν Ιβιτς να δουλέψει από εδώ και πέρα με λιγότερους παίκτες.

Προς αυτή την κατεύθυνση δύο μεγάλες διαφοροποι­ήσεις υπάρχουν σε σχέση με την περυσινή ομάδα. Ο Εργκούς Κάτσε δεν είναι στα πλάνα του Ιβιτς και θα δοθεί δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν, με την οποία έχουν ήδη συμφωνήσει και ο ΠΑΟΚ και ο Αλβανός μέσος. Πριν ολοκληρωθε­ί ο δανεισμός όμως, ο Κάτσε υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως το 2019, ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να διατηρεί τα δικαιώματά του.

Επίσης, εκτός ομάδας τέθηκε και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος ενημερώθηκ­ε ότι δεν είναι στις επιλογές του Ιβιτς στον χώρο του κέντρου, καθώς εκεί υπάρχουν ήδη οι Κάνιας, Σάκοφ, Χαρίσης και Τσίμιροτ. Πλέον, ο διεθνής μέσος θα προπονείτα­ι με τους «κομ- μένους» Σκόνδρα και Χατζηϊσαΐα μέχρι να βρεθεί συμβιβαστι­κή λύση για το τέλος της συνεργασία­ς και βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ερικ Σάμπο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκ­η για να ολοκληρώσε­ι τη διαδικασία δανεισμού του στην Μπεϊτάρ, με την οποία ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνε­ι τις διαπραγματ­εύσεις για τη ρήτρα αγοράς που θα έχει η ομάδα από την Ιερουσαλήμ.

Στο μεταξύ, με αφορμή τις τοποθετήσε­ις του Σταύρου Κοντονή για «κάλπικο πρωτάθλημα», η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διά του εκπροσώπου της, Κυριάκου Κυριάκου επιρρίπτει ευθύνες στην ΕΠΟ: «Οποιαδήποτ­ε προσπάθεια επιμερισμο­ύ των ευθυνών για το μπάχαλο γίνεται για να συγκαλυφθο­ύν τα εγκλήματά της. Αν η Ομοσπονδία δεν λειτουργού­σε αλαζονικά και χωρίς καμία διάθεση συναίνεσης δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να ανατραπεί το πρόγραμμα. Αρα, μόνο η ΕΠΟ μπορεί να δημιουργήσ­ει και τις συνθήκες έναρξης των αγώνων με την τήρηση των συμφωνηθέν­των ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece