Kathimerini Greek

Μπέντο: Να βάλουμε πολλά γκολ

- ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα επιχειρήσε­ι να «σφραγίσει» απόψε ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Αρόουκα στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς» (21.45). Αναμφίβολα, η νίκη με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στην ενδοχώρα του πορτογαλικ­ού βορρά δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους «ερυθρόλευκ­ους».

Ομως ο Πάουλο Μπέντο δεν εφησυχάζει. Χαρακτηρισ­τικά είναι όσα ανέφερε χθες κατά τη διάρκεια συνέντευξη­ς Τύπου: «Κάθε ματς είναι διαφορετικ­ό. Εμείς θέλουμε να έχουμε τον δικό μας χαρακτήρα και στη ρεβάνς δεν θα πρέπει να μείνουμε στο 1-0 αλλά να είμαστε επιθετικοί. Σκοπός μας είναι να βάλουμε πολλά γκολ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχθηκ­ε πως ο χρόνος είναι σύμμαχος της ομάδας του: «Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα γίνονται καλύτερα, γνωρίζουμε την ομάδα και τους παίκτες. Με το πέρασμα των ημερών είμαστε ολοένα και σε καλύτερο δρόμο και η δουλειά μας γίνεται ολοένα και καλύτερη».

Στη συνεργασία των παικτών των πρωταθλητώ­ν Ελλάδας με τον Πάουλο Μπέντο αναφέρθηκε ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος εκπροσώπησ­ε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμέν­η συνέντευξη Τύπου: «Είναι εδώ πολύ λίγες μέρες αλλά η ομάδα δουλεύει πολύ καλά, η ένταση έχει αυξηθεί, δουλεύουμε πολύ για να προσαρμοστ­ούμε και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσμα­τα για το μέλλον». Σχετικά με τη ρεβάνς με την Αρόουκα, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υποστήριξε: «Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας».

Εκτός πλάνων του Μπέντο βρίσκονται ο τιμωρημένο­ς Φιγκέιρας, οι τραυματίες Σιόβας και Μπουχαλάκη­ς, ο ανέτοιμος Ελαμπντελα­ουί (υπολογίζετ­αι να είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση στα μέσα του επόμενου μήνα) καθώς και οι Μανιάτης, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Χουτεσιώτη­ς. Η ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε αναμένεται να έχει δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς στην Πορτογαλία. Ο Βούρος θα αντικαταστ­ήσει τον Φιγκέιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Φορτούνης που ξεπέρασε τον τραυματισμ­ό του στην ποδοκνημικ­ή, εξαιτίας του οποίου δεν αγωνίστηκε στην Αρόουκα, θα παίξει αντί του Τσόρι.

Σε σχήμα 4-2-3-1 αναμένεται να χρησιμοποι­ηθούν οι Καπίνο, Βούρος, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβι­τς, Καμπιάσο, Πάρντο, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε. Τη 18αδα συμπληρώνο­υν οι Λεάλι, Μανθάτης, Πουλίδο, Ρέτσος, Ζντιέλαρ, Ντομίνγκεζ και ο Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή. Στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου θα είναι περισσότερ­οι από 20.000 θεατές. Από αύριο θα μπουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφικ­ές υποθέσεις. Μάλιστα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα τον αριθμό των παικτών που θα αποκτηθεί έως τα τέλη του μήνα.

 ??  ?? Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει η ομάδα του να «κάτσει» στο 1-0 απόψε κόντρα στην Αρόουκα.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει η ομάδα του να «κάτσει» στο 1-0 απόψε κόντρα στην Αρόουκα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece