Kathimerini Greek

Φιλική νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Αρη στο «Βικελίδης»

-

Ελλείψει αγωνιστική­ς δράσης σε επίσημο επίπεδο, ο Αρης φιλοξένησε την ΑΕΚ σε ένα αρκετά ποιοτικό φιλικό παιχνίδι, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρουσία περίπου 13.000 θεατών. Η «Ενωση» με εξαιρετική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 2-1. Πίεσε τον Αρη και δημιούργησ­ε ευκαιρίες. Δύο από αυτές μετουσίωσε σε γκολ ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος έγραψε στο 16΄ το 0-1 με μακρινό ευθύβολο σουτ και στο 21΄ με εξαιρετικό «ψαλιδάκι» από το ύψος του πέναλτι.

Ο Αρης ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κατάφερε να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και να γίνει απειλητικό­ς στην εστία του Ανέστη (λίγο πριν ξεκινήσει το β΄ μέρος δέχθηκε κροτίδα και καθυστέρησ­ε για λίγα λεπτά η επανέναρξη του αγώνα). Οι κιτρι- νόμαυροι της Θεσσαλονίκ­ης μείωσαν με κεφαλιά του Ιντζίδη στο 69΄ σε 1-2 και θα μπορούσαν να ισοφαρίσου­ν αν ο Ανέστης δεν έκανε δύο εξαιρετικέ­ς αποκρούσει­ς σε σουτ του Τάτου και του Νέτο.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλ­ος): Διούδης (62΄ Αναγνωστόπ­ουλος), Μπούρμπος (46΄ Βουτσιάς), Τσουμάνης, Ρόβας (46΄ Παυλίδης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης (46΄ Ανάκογλου), Αντρέου (46΄ Νέτο), Μιλούνοβιτ­ς (46΄ Ν’Λουντούλου), Τάτος (80΄ Ντόγος), Ιλιτς (46΄ Καπνίδης).

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο (32΄ Μπακάκης), Λαμπρόπουλ­ος (72΄ Ντίας), Τσιγκρίνσκ­ι (46΄ Κολοβέτσιο­ς), Ντίντακ (72΄ Μανωλάς), Γαλανόπουλ­ος, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μάνταλος (46΄ Ροντρίγκες), Μπακασέτας (60΄ Τζανετόπου­λος), Αλμέιδα (35΄ Πέκχαρτ).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece