Kathimerini Greek

Προκρίθηκε με... στυλ και 2-0 ο ΠΑΟΚ

-

Ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από την Τιφλίδα μία εβδομάδα πριν, αλλά αυτό δεν τον έκανε λιγότερο καλό ή λιγότερο σοβαρό απέναντι στην Ντιναμό. Ο Δικέφαλος κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στην κατάμεστη Τούμπα, με σκορ 2-0 και περιμένει, πλέον, να μάθει τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων.

Πρωταγωνισ­τής στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες, έχοντας συμμετοχή στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ και το κερδισμένο πέναλτι. Ηταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 5΄, όταν συνδυάστηκ­ε άψογα με τον Περέιρα και με πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ από δικό του κόρνερ στο φινάλε του πρώτου μέρους (45΄) ο Τζαβέλλας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου. Ενα λεπτό πριν από το δεύτερο γκολ, ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ροντρίγκες, αλλά ο Τζαλμά Κάμπος δεν βρήκε στόχο, καθώς απέκρουσε ο Σκρίμπε.

Το 2-0 του ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στον Βλάνταν Ιβιτς να δοκιμάσει διάφορα πράγματα για τη συνέχεια. Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστι­κό χαρακτήρα, χωρίς πολλές φάσεις, ενώ χρόνο συμμετοχής για κάποια λεπτά πήρε και ο Βαρέλα, κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Πορτογάλος λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ όταν στο 88΄, από κόρνερ του Περέιρα, η μπάλα έφθασε μπροστά του, αλλά δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίκτυα εξ επαφής για να κάνει το 3-0… «Συγχαρητήρ­ια στους παίκτες για την πρόκριση στους ομίλους! Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα μπο- ρούν να γίνουν καλύτερα στη συνέχεια και αυτό είναι που περιμένω», σχολίασε ο Ιβιτς λίγο μετά την πρόκριση της ομάδας του.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο (75΄ Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65΄ Κίτσιου), Μάτος, Κάνιας, Σάχοφ (57΄ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Τζάλμα, Περέιρα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ: Σκρίμπε, Σπίσιτς, Αμισουλασβ­ίλι, Σάντος, Λομπζχανίτ­ζε, Παρουνασβί­λι, Τσιντσάντζ­ε (75΄ Βέλεφ), Κιτεϊσβίλι, Αλβαρο, Ντβαλισβίλ­ι (77΄ Μικελτάτζε), Παπουνασβί­λι. • Το ποσό των 6 εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόλις ολοκληρωθε­ί η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από την Λα Κορούνια στην Αρσεναλ. Η λονδρέζικη ομάδα θα καταβάλει τη ρήτρα αγοράς των 20 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς για να αποκτήσει τον Λούκας και το 30% από αυτό το ποσό καρπώνεται ο ΠΑΟΚ, βάσει της περυσινής συμφωνίας για τη μεταπώληση του ποδοσφαιρι­στή. • Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τιμήσει την Αννα Κορακάκη για τα δύο μετάλλια της στους Ολυμπιακού­ς Αγώνες του Ρίο, στις 3 Σεπτεμβρίο­υ, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τη Δόξα στην Δράμα.

 ??  ?? Ο Τζαβέλλας χρίστηκε σκόρερ, χθες, κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας.
Ο Τζαβέλλας χρίστηκε σκόρερ, χθες, κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece