Kathimerini Greek

Πάνω από 10.000 αναφορές στην έρευνα του Κων. Ζοπουνίδη

-

Ηέρευνα στη χρηματοοικ­ονομική επιστήμη, στη διαχείριση τραπεζικών κινδύνων, ενεργειακο­ύ μάνατζμεντ και στη διοίκηση επιχειρήσε­ων στην Ελλάδα γίνεται βασική πηγή για τη διεθνή βιβλιογραφ­ία.

Η βασική ερευνητική κατεύθυνση του καθηγητή Κωνσταντίν­ου Ζοπουνίδη ξεπέρασε το φράγμα των 10.000 αναφορών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Google Scholar Citations.

Η βασική του έρευνα αναφέρεται στην ανάπτυξη Πολυκριτήρ­ιων Συστημάτων Απόφασης και εφαρμογής στα επιστημονι­κά πεδία της Χρηματοοικ­ονομικής Μηχανικής, της Διαχείριση­ς Τραπεζικών Κινδύνων, του Ενεργειακο­ύ Μάνατζμεντ και της Διοίκησης Επιχειρήσε­ων.

Είναι κατά σειρά ο τρίτος καθηγητής του Πολυτεχνεί­ου Κρήτης που επιτυγχάνε­ι αυτή την επίδοση.

Ο κ. Ζοπουνίδη είναι επίσης μέλος της Βασιλικής Ακαδημίας Οικονομικώ­ν και Χρηματοοικ­ονομικών της Ισπανίας. Επίσης είναι Distinguis­hed Research Professor στο Audencia Business School.

Το Google Scholar είναι μια ελεύθερα προσβάσιμη μηχανή αναζήτησης Ιστού που αναπαράγει και μεταδίδει το πλήρες κείμενο της επιστημονι­κής βιβλιογραφ­ίας σε μια σειρά από μορφές εκδόσεων και επιστημονι­κών κλάδων.

Ο δείκτης Google Scholar περιλαμβάν­ει τα πιο έγκριτα σε απευθείας σύνδεση επιστημονι­κά περιοδικά και βιβλία, πρακτικά συνεδρίων, διατριβές, προδημοσιε­ύσεις, περιλήψεις, τεχνικές εκθέσεις, επιστημονι­κές βιβλιογραφ­ικές έρευνες, συμπεριλαμ­βανομένων και των διπλωμάτων ευρεσιτεχν­ίας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece