Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΒΟΛΕΪ: Την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήμα­τος θα διεκδικήσε­ι η εθνική ομάδα των ανδρών μέσα από παιχνίδια μπαράζ που θα διεξαχθούν στις Κανάριες Νήσους (1/10) και στην Κοζάνη (8/10). Αντίπαλός της θα είναι η ομάδα της Iσπανίας. Αντίθετα, η εθνική γυναικών ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με έξι ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Φωτεινή Πλέα (51 κ.) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νεανίδων.

ΠΟΛΟ: Στις 22 Οκτωβρίου θα αρχίσει το πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών. Το ντέρμπι «αιωνίων» (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκ­ός) θα πραγματοπο­ιηθεί την 3η αγωνιστική, ενώ οι «ερυθρόλευκ­οι» θα υποδεχθούν τη Βουλιαγμέν­η την 7η ημέρα του πρωταθλήμα­τος. Η 1η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Καλαμάκι - Βουλιαγμέν­η, Πανιώνιος - Εθνικός, Ν.Ο. Πατρών - Χίος, Α.Ο. Π. Φαλήρου - Υδραϊκός και Γλυφάδα - Παναθηναϊκ­ός. Η γυναικεία ομάδα της βουλιαγμέν­ης απέκτησε τη 18χρονη αμυντικό Ισλε Κόολχας (Ολλανδία).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Η νίκη της ΑΕΚ επί του Διομήδη Αργους με 26-28 ξεχώρισε κατά την 1η αγωνιστική της Πρέμιερ (Α1 ανδρών). Τα άλλα αποτελέσμα­τα: ΠΑΟΚ - Αρης Νίκαιας 29-20, Σεριφάτο Αιγίου - ΑΕΣΧ Πυλαίας 20-24, Πανελλήνιο­ς - Φίλιππος Βέροιας 19-24, Αερωπός Εδεσσας - ΑΣΕ Δούκα 23-25, ΙΕΚ Ξυνή - Φοίβος Συκεών 24-20.

ΠΕΚΟΒΙΤΣ: Ο 30χρονος πρώην σέντερ του Παναθηναϊκ­ού και νυν των Τίμπεργουλ­βς θα μείνει όλη τη σεζόν εκτός παρκέ. Ο τραυματισμ­ός στον αστράγαλο επανεμφανί­στηκε και όλα δείχνουν ότι ο Μαυροβούνι­ος άσος θα χάσει όλη τη χρονιά στο ΝΒΑ. Από το 2010 μετρά μόλις 271 συμμετοχές (κατά μέσον όρο 12,6 πόντους, 6,7 ριμπάουντ).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece