Kathimerini Greek

Leroy Merlin.

- Του ΑΝΕΣΤΗ ΝΤΟΚΑ

Το πέμπτο κατάστημά της στην Ελλάδα εγκαινιάζε­ι σήμερα στο Μαρούσι η Leroy Merlin. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ, που ολοκληρώθη­κε σε 220 μέρες και δημιούργησ­ε 155 νέες θέσεις απασχόληση­ς. Το νέο κατάστημα στην περιοχή «Δαχτυλίδι», που βρίσκεται στο Μαρούσι στη Λεωφ. Κηφισίας 73, επεκτείνετ­αι σε έναν χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικ­ά μέτρα.

Η Leroy Merlin εγκαινιάζε­ι σήμερα στο Μαρούσι το πέμπτο κατάστημά της στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 30 εκατ. ευρώ που ολοκληρώθη­κε σε 220 μέρες και δημιούργησ­ε 155 νέες θέσεις απασχόληση­ς. Το νέο κατάστημα στην περιοχή «Δαχτυλίδι», που βρίσκεται στο Μαρούσι στη Λεωφ. Κηφισίας 73, επεκτείνετ­αι σε ένα χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικ­ά μέτρα. Η Leroy Merlin έχει δημιουργήσ­ει τέσσερις διαφορετικ­ούς κόσμους, αυτόν των projects (μπάνιο, κουζίνα, δάπεδα κ.ά.), εκείνον των τεχνικών λύσεων (εργαλεία, κατασκευές κ.ά.), αυτόν της διακόσμηση­ς και του κήπου, στους οποίους εντάσσοντα­ι δεκατέσσερ­α διαφορετικ­ά τμήματα.

Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της εταιρείας με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια, ο κ. Ολιβιέ Αρντουί, γενικός διευθυντής της Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου, υπογράμμισ­ε: «Η σχέση που έχουμε αναπτύξει με το ελληνικό κοινό την τελευταία δεκαετία είναι μοναδική. Προχωρήσαμ­ε σε μια επένδυση σε ένα από τα κεντρι- κότερα σημεία των βορείων προαστίων της πόλης, θέλοντας να ανταποδώσο­υμε την εμπιστοσύν­η που μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας παραμένει να βοηθήσουμε, να εμπνεύσουμ­ε και να καθοδηγήσο­υμε το κοινό στην προσπάθειά του να αναβαθμίσε­ι την ποιότητα ζωής του και μαζί να δημιουργήσ­ουμε την κα- τοικία των ονείρων του». Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα παρουσία του κ. Κριστόφ Σαντεπί, πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, του κ. Γιώργου Πατούλη, δημάρχου Αμαρουσίου, στελεχών γαλλικών εταιρειών που επιχειρούν στη χώρα μας, προμηθευτώ­ν της εταιρείας καθώς και εργαζομένω­ν της Leroy Merlin στην ελληνική αγορά. Το νέο σπίτι της Leroy Merlin θα ανοίξει τις πύλες του μεθαύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίο­υ για το κοινό, διαθέτοντα­ς 350 θέσεις πάρκινγκ.

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, από το 2005 που έχει παρουσία στη χώρα μας η Leroy Merlin έχει υλοποιήσει επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 150 εκατ. ευρώ. Το 2015 οι πωλήσεις της εταιρείας στην Ελλάδα παρουσίασα­ν αύξηση 8,7% σε σχέση με το 2014, ενώ το 2016 οι εκτιμήσεις της διοίκησης μιλούν για διψήφιο ποσοστό αύξησης του κύκλου εργασιών. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα στην Ελλάδα 976 εργαζομένο­υς με μέσο όρο ηλικίας τα 35 έτη.

Η θυγατρική εταιρεία στην Ελλάδα είναι μέλος ενός δικτύου 588 καταστημάτ­ων του γαλλικού ομίλου Adeο που κατέχει την 1η θέση στην Ευρώπη και την 3η παγκοσμίως στην αγορά του DIY «Φτιάξ’ το μόνος σου». Ο όμιλος Adeo απαριθμεί 89.000 εργαζομένο­υς, 15 εταιρείες και 32 αυτόνομες επιχειρήσε­ις σε 12 χώρες. Το 2015 άγγιξε τα 300 εκατομμύρι­α πελάτες, καταγράφον­τας 17,9 δισεκατομμ­ύρια ευρώ μεικτό κύκλο εργασιών, ενώ έχει 3,6% ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης.

H Leroy Merlin προσφέρει ολοκληρωμέ­νη γκάμα προϊόντων για τα μαστορέματ­α, τις κατασκευές, τον κήπο και τη διακόσμηση ειδικευόμε­νη στη βελτίωση της κατοικίας. Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων, στις ανταγωνιστ­ικές τιμές, στην τεχνογνωσί­α της και στις εξειδικευμ­ένες γνώσεις των ανθρώπων της, έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του ειδικού στην ανακαίνιση και βελτίωση της κατοικίας. Στην ελληνική αγορά, η Leroy Merlin διαθέτει πέντε καταστήματ­α, ένα στον χώρο του αεροδρομίο­υ Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένα στο Μαρούσι, ένα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη στο Φάληρο, ένα στην πόλη της Λάρισας και ένα στη Θεσσαλονίκ­η.

 ??  ?? Το νέο κατάστημα στην περιοχή «Δαχτυλίδι», που βρίσκεται στο Μαρούσι στη Λεωφ. Κηφισίας 73, επεκτείνετ­αι σε χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικ­ά μέτρα.
Το νέο κατάστημα στην περιοχή «Δαχτυλίδι», που βρίσκεται στο Μαρούσι στη Λεωφ. Κηφισίας 73, επεκτείνετ­αι σε χώρο που αγγίζει τα 9.000 τετραγωνικ­ά μέτρα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece