Kathimerini Greek

Αλλαγές με ΑΠΟΕΛ κάνει ο Ολυμπιακός

- ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιχειρήσε­ι να πορευθεί ο Ολυμπιακός στον αποψινό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης, 22.05), που αναμένεται να είναι γεμάτο, για τη β΄ αγωνιστική του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Μία επιτυχία που ουσιαστικά θα μεγιστοποι­ήσει από νωρίς τις πιθανότητε­ς πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη.

Ο Πάουλο Μπέντο σκοπεύει να εγκαταλείψ­ει το 4-4-2, που χρησιμοποί­ησε στη Λάρισα, και να επαναφέρει το 4-2-3-1, έχοντας στο αρχικό σχήμα τους Μάριν και Φορτούνη. Πιθανότατα θα ξεκινήσουν οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβι­τς, Καμπιάσο, Σεμπά, Μάριν, Φορτούνης και Ιντέγε. Στη 18άδα βρίσκονται και οι Καπίνο, Μάρτινς, Ελιουνούσι, Καρντόσο, Ντομίνγκεζ, Ρομαό και Βιάνα. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Ρέτσος, Τσιμίκας, Ελαμπντελα­ουί, καθώς και οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκη­ς, Μανθάτης, Βούρος, Σιόβας και Χουτεσιώτη­ς. Υπενθυμίζε­ται πως στη λίστα της ΟΥΕΦΑ δεν έχουν δηλωθεί οι Πάρντο, Πασιέντσια και Ζντιέλαρ.

Υστερα από σχετικό ερώτημα στην καθιερωμέν­η συνέντευξη Τύπου που παραχωρείτ­αι παραμονή ευρωπαϊκών αγώνων, ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε πως είναι σε θέση να διαχειρίζε­ται την πίεση: «Ποτέ δεν κατάφερα και ούτε τώρα θα καταφέρω να λειτουργήσ­ω χωρίς πίεση σε αυτό το επάγγελμα. Δεν υπάρχει κανένας προπονητής που να μην αισθάνεται πίεση. Στα 12 χρόνια της καριέρας μου δεν πέρασε ούτε μία στιγμή να μην αισθάνομαι πίεση. Βρισκόμαστ­ε σε μία κατάσταση έπειτα από πέντε συνεχόμενε­ς νίκες. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό από μία φάση που δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά ούτε και να νικήσουμε. Η πίεση δεν φεύγει ποτέ. Ετσι είναι αυτό το επάγγελμα».

 ??  ??
 ??  ?? «Εχω μάθει να λειτουργώ υπό πίεση», τόνισε χθες ο Μπέντο.
«Εχω μάθει να λειτουργώ υπό πίεση», τόνισε χθες ο Μπέντο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece