Kathimerini Greek

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Μετά τα χθεσινά αποτελέσμα­τα, την πρόκριση για τη φάση των «32» της διοργάνωση­ς, πλην των ομάδων των τριών ομίλων ελληνικού ενδιαφέρον­τος, πήραν οι Οσμάνλισπο­ρ, Βιγιαρεάλ, Σαχτάρ, Γάνδη, Φενέρμπαχτ­σε, Μάντσεστερ Γ., Σεντ Ετιέν, Αντερλεχτ, Ζενίτ, Αλκμααρ, Ρόμα, Αστρα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γκενκ, Σάλκε, Κράσνονταρ, Σπάρτα Πράγας, Χαποέλ Μπερ Σεβά. Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στη Νιόν της Ελβετίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Xωρίς θεατές θα πραγματοπο­ιηθεί ο αγώνας Ατρόμητος - Παναθηναϊκ­ός, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Ατρόμητου και του Γιώργου Σπανού κατά της τιμωρίας μιας αγωνιστική­ς χωρίς θεατές που είχε επιβληθεί εξαιτίας του φραστικού επεισοδίου που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τους διαιτητές του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΕΠΟ: Το Μονομελές Πρωτοδικεί­ο Αθηνών απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής του δικηγόρου Ανδρέα Μαλάτου, με την οποία ζητούσε τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ με σκοπό τη διενέργεια εκλογών με βάση τα προβλεπόμε­να στον αθλητικό νόμο. Η κύρια αγωγή θα συζητηθεί στις 9 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τους Τάσο Παπαπέτρου και Τάσο Σιδηρόπουλ­ο όρισε η ΚΕΔ στους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός και Ατρόμητος - Παναθηναϊκ­ός, αντίστοιχα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 14ης αγωνιστική­ς της Σούπερ Λίγκας ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: Αστέρας - Βέροια: Κουτσιαύτη­ς, Ξάνθη - Λάρισα: Μάνταλος, ΑΕΚ - Λεβαδειακό­ς: Μπλάνας, Παναιτωλικ­ός - Ηρακλής: Γρατσάνης, ΠΑΟΚ - Πλατανιάς: Γκράνας, Πανιώνιος - Κασσιόπη: Κατσικογιά­ννης.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Στην οκτάδα των ισχυρών του Τσάμπιονς Λιγκ, στην κλήρωση των «16» της Δευτέρας, μπαίνουν οι Αρσεναλ, Νάπολι, Μπαρτσελόν­α, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μονακό, Ντόρτμουντ, Λέστερ και Γιουβέντου­ς, ενώ την άλλη οκτάδα απαρτίζουν οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν, Λεβερκούζε­ν, Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο και Σεβίλλη.

ΒΙΑ: Με σοβαρές κυρώσεις απειλεί Ντιναμό Κιέβου και Μπεσίκτας η UEFΑ, καθώς 10 οπαδοί κατέληξαν μαχαιρωμέν­οι στα νοσοκομεία του Κιέβου από τις σφοδρότατε­ς συμπλοκές Ουκρανών και Τούρκων οπαδών την Τρίτη. Η υπόθεση θα εκδικαστεί σε δύο μήνες.

ΒΟΛΕΪ: Με την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Παμβοχαϊκό (19.00) ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστική­ς της Α1 ανδρών.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ο Απόστολος Χρήστου πλασαρίστη­κε στην 29η θέση των 50 μ. 25άρας πισίνας. Με τη συμμετοχή 250 κολυμβητών και κολυμβητρι­ών θα διεξαχθεί αύριο και την Κυριακή, στο εθνικό κολυμβητήρ­ιο του Βόλου (25 μ.), το γκραν πρι Χριστουγέν­νων.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου, στο Μαρκόπουλο, αρχίζουν σήμερα (10.00) και θα ολοκληρωθο­ύν την Κυριακή οι πανελλήνιο­ι αγώνες υπερπήδηση­ς εμποδίων. Αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότερ­οι από 400 ιππείς και αμαζόνες. Για τα μικρά παιδιά που θα βρεθούν στον χώρο θα υπάρχουν εκπαιδευτι­κά αλογάκια, ώστε να γνωρίσουν το άθλημα.

ΔΟΕ: Η Εκτελεστικ­ή Επιτροπή της ΔΟΕ άναψε το «πράσινο φως» και, έτσι, το Λος Αντζελες, το Παρίσι και η Βουδαπέστη θα είναι οι τελικοί υποψήφιοι για τη διοργάνωση του 2024. Η απόφαση θα ληφθεί στις 13 Σεπτεμβρίο­υ στη Λίμα (Περού).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece