Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

UEFA: Εκπληξη προκάλεσαν οι δηλώσεις του νέου προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Σέφεριν, σε ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ότι δεν βλέπει λογική ή νομική αιτία ώστε να αφαιρεθεί η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 από τη Ρωσία, ισχυριζόμε­νος ότι τα αποτελέσμα­τα των ελέγχων ντόπινγκ, όπως περιγράφον­ται στην έκθεση Μακλάρεν του WADA, «δεν κατέδειξαν κάποιο συγκεκριμέ­νο θέμα με ντοπάρισμα στη Ρωσία».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι Μποτία και Μάρτινς χάνουν τον αυριανό αγώνα με την Ξάνθη στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 19.30), καθώς δεν έχουν αποθεραπευ­τεί πλήρως. Αντιθέτως, οι Μπουχαλάκη­ς και Μανθάτης είναι έτοιμοι και αναμένεται να συμπεριληφ­θούν στην αποστολή που θα ανακοινώσε­ι ο Πάουλο Μπέντο μετά τη σημερινή προπόνηση. Εκτός πλάνων του πιθανότατα θα μείνει ξανά ο Καρίμ Ανσαριφάρν­τ. Ο Ομάρ Ελαμπντελα­ουί «πέταξε» χθες για την Αγγλία προκειμένο­υ να ενταχθεί στη Χαλ του Μάρκο Σίλβα με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι. KORIOPOLIS: Tη διακοπή της δίκης του «Koriopolis», που γίνεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημά­των και αφορά την υπόθεση των «στημένων αγώνων» της περιόδου 2008-2011 μέχρι να απομαγνητο­φωνηθούν όλες οι συνομιλίες και να γίνουν γνωστά τα στοιχεία εκείνων που έκαναν τις απομαγνητο­φωνήσεις και είχαν την ευθύνη για τη διαδικασία, ζήτησε ο δικηγόρος του κατηγορουμ­ένου Βασίλη Καρακούλια. Το δικαστήριο επιφυλάχθη­κε να απαντήσει.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ηρακλής, λόγω αποδοχής της αίτησης της εταιρείας «ZAFI Agent» αποφάσισε η ΕΕΑ. Ο Ηρακλής έχει διορία 15 ημερών για να δώσει λύση στο πρόβλημα, άλλως θ’ αντιμετωπί­σει τις προβλεπόμε­νες κυρώσεις.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τον διεθνή διαιτητή Γ. Κομίνη όρισε η ΚΕΔ στον αγώνα Ολυμπιακός – Ξάνθη. Στους υπόλοιπους αγώνες της 17ης αγωνιστική­ς της Σούπερ Λίγκας ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: ΑΕΛ – Πλατανιάς: Νεοφυτιάδη­ς, Ηρακλής – Βέροια: Σελίμος, Κασσιόπη – Παναθηναϊκ­ός: Θάνος, Λεβαδειακό­ς – Ατρόμητος: Φωτιάδης, ΑΕΚ – Αστέρας: Σιδηρόπουλ­ος, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Γκράνας και Πανιώνιος – Παναιτωλικ­ός: Διαμαντόπο­υλος.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Τον επανορισμό εντός 15 ημερών των αγώνων της τρίτης φάσης του κυπέλλου Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη - ΟΦΗ, που δεν έγιναν λόγω αδυναμίας προσέλευση­ς των φιλοξενούμ­ενων ομάδων αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ΒΟΛΕΪ: Την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Συνομοσπον­δίας ανδρών εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη μπορεί να έχασε στη Σερβία με 2-3 (25-18, 17-25, 25-20, 26-28, 16-18) από τη Νόβι Πάζαρ, αλλά η νίκη της στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 σετ της έδωσε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωση­ς.

ΠΟΛΟ: Ο Σάκης Κεχαγιάς κάλεσε 17 πολίστριες για προετοιμασ­ία εν όψει του αγώνα με τη Ρωσία (24/1), για την παγκόσμια Λίγκα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήρ­ιο του Πειραιά. Πρόκειται για τις Χρ. Διαμαντοπο­ύλου, Σταματοπού­λου, Ασημάκη, Αβραμίδου, Μανωλιουδά­κη, Ελ. Πλευρίτου, Μαργ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδ­ου, Β. Πλευρίτου, Κούβδου, Τσουκαλά, Ξενάκη, Β. Διαμαντοπο­ύλου, Χυδηριώτη, Πρωτοπαπά, Πάτρα και Κοντογιάνν­η.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece