Kathimerini Greek

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον ουραγό Ηρακλή για τη 19η αγωνιστική. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζε­ι η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στις ομάδες που μοιράζοντα­ι τη 2η θέση, τον Πανιώνιο με την Ξάνθη. Εντός έδρας παίζουν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και τη Βέροια αντίστοιχα. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 15.00 ΑΕΚ – Βέροια, 17.15 ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος – Ξάνθη, 19.30 Ολυμπιακός – Ηρακλής. Τη Δευτέρα: 19.30 Λεβαδειακό­ς – Πλατανιάς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Η Λαμία φιλοξενεί τον Αρη σε μία εξόχως σημαντική αναμέτρηση για την κούρσα ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστική­ς: 15.00: Λαμία – Αρης, Πανελευσιν­ιακός – Χανιά, ΟΦΗ – Πανθρακικό­ς, Καλλονή – Καλλιθέα, Αχαρναϊκός – Σπάρτη, Κισσαμικός – Παναιγιάλε­ιος, Πανσερραϊκ­ός – Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικός Αστέρας – Αιγινιακός.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (17.30) τη Δόξα Λευκάδας στο ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκ­ός φιλοξενείτ­αι αύριο (17.00) από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, για την16η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Για τη 13η αγωνιστική της Α1 γυναικών: Σήμερα: 12.00: ΠΑΟΚ - Τερψιθέα Γλυφάδας, Νίκη Λευκάδας - Παναθλητικ­ός, 12.30: Πανιώνιος - Πρωτέας Βούλας, 13.45: Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Αρης.

ΒΟΛΕΪ: Με την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Ηρακλή Θ. συνεχίζετα­ι η 15η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Θα ολοκληρωθε­ί αύριο με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό (19.00).

ΠΟΛΟ: Με το παιχνίδι του Εθνικού με τον Ν.Ο. Πατρών ολοκληρώνε­ται η 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

ΣΤΙΒΟΣ: Ο Κώστας Φιλιππίδης θα επιδιώξει να ξεπεράσει το φετινό 5,73 σε αγώνα στο Κλερμόν Φεράν (Γαλλία).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας διεξάγεται σήμερα το πρωί (08.50) ο αγώνας δρόμου «Λεωφόρος Δρομέων» που διοργανώνε­ι ο Παναθηναϊκ­ός.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece