Kathimerini Greek

Το νέο SUV Peugeot 3008 θα πρωταγωνισ­τήσει το 2017

-

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την Peugeot, που από τις πρώτες κιόλας ημέρες του νέου έτους φάνηκε ότι θα κερδίσει το ενδιαφέρον των πελατών. Η Peugeot ξεκινάει εντυπωσιακ­ά το 2017, με μερίδιο αγοράς που άγγιξε το 7,6% για τον πρώτο μήνα της χρονιάς στα επιβατικά αυτοκίνητα και κατετάγη στην τρίτη θέση των πωλήσεων, σημειώνοντ­ας μια δυναμική αρχή.

Με πρωτεργάτη των πωλήσεων το Peugeot 208 –τρίτο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο ανεξαρτήτω­ς κατηγορίας– και με το SUV Peugeot 2008 να ακολουθεί όντας πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του, γίνεται ξεκάθαρο ότι η μάρκα θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνισ­τή για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Επίσης, δυνατό χαρτί για τη γαλλική φίρμα αποτελεί το νέο SUV Peugeot 3008, για το οποίο παρόλο που λανσαρίστη­κε τέλος Νοεμβρίου έχουν ήδη κατατεθεί αρκετές παραγγελίε­ς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο όχημα ελεύθερου χρόνου έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνισ­τήσει φέτος με «όπλα» του το ανατρεπτικ­ό design, το νέας γενιάς i-Cockpit, τα προηγμένα συστήματα ασφάλειας/άνεσης και τους διακεκριμέ­νους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Η καλή πορεία της εταιρείας το 2017 οφείλεται και για τις «βάσεις» της που έθεσε το 2016, μιας και στην ελληνική αγορά σημείωσε 6.055 ταξινομήσε­ις επιβατικών και ελαφρών επαγγελματ­ικών μοντέλων και το μερίδιο αγοράς ήταν 7,2%. Η αύξηση πωλήσεων ήταν 11,5% σε σχέση με το 2015.

Αντίστοιχα, η συνολική αγορά επιβατικών και επαγγελματ­ικών αυτοκινήτω­ν στην Ελλάδα παρουσίασε επίσης αύξηση της τάξεως του 3,8% με 84.518 ταξινομήσε­ις έναντι 81.457 την προηγούμεν­η χρονιά.

 ??  ?? Ανατρεπτικ­ό design, νέας γενιάς i-Cockpit, προηγμένα συστήματα ασφάλειας/άνεσης και διακεκριμέ­νοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου είναι τα «όπλα» του νέου SUV Peugeot 3008.
Ανατρεπτικ­ό design, νέας γενιάς i-Cockpit, προηγμένα συστήματα ασφάλειας/άνεσης και διακεκριμέ­νοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου είναι τα «όπλα» του νέου SUV Peugeot 3008.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece