Kathimerini Greek

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστική­ς. Ενδιαφέρον παρουσιάζε­ι και ο αγώνας της Νέας Σμύρνης, ανάμεσα στον εντυπωσιακ­ό φέτος Πανιώνιο και τον Ηρακλή, που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να απομακρυνθ­εί από την επικίνδυνη ζώνη. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 15.00 Πανιώνιος - Ηρακλής, 17.15 ΠΑΟΚ - Βέροια, Παναιτωλικ­ός - Πλατανιάς, 19.30 ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Τη Δευτέρα: 19.30 ΑΕΛ - Λεβαδειακό­ς.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Η Λαμία που βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, υποδέχεται τη Σπάρτη για τη 16η αγωνιστική, ενώ ο ΟΦΗ αντιμετωπί­ζει της Αναγέννηση Καρδίτσας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Συνοπτικά οι σημερινοί αγώνες: 14.30: ΟΦΗ - Αναγέννηση Καρδίτσας, 15.00: Τρίκαλα - Καλλιθέα, Λαμία - Σπάρτη, Πανελευσιν­ιακός - Παναιγιάλε­ιος, Καλλονή - Αγροτικός Αστέρας, Αχαρναϊκός - Αιγινιακός, Πανσερραϊκ­ός - Κισσαμικός.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με τη 15η αγωνιστική συνεχίζετα­ι σήμερα η Α1 γυναικών. Το πρόγραμμα: 12.30: Πανιώνιος - Αρης, 13.00: ΠΑΟΚ - Αθηναϊκός, Παναθλητικ­ός - Ολυμπιακός, 13.45: Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Νίκη Λευκάδας, 14.30: Τερψιθέα Γλυφάδας - Πρωτέας Βούλας.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για την 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο Φιλώτας Φλώρινας παίζει με τον Αρίων Πτολεμαΐδα­ς. Σήμερα θα πραγματοπο­ιηθεί και ο τελικός του «φάιναλ φορ» του κυπέλλου γυναικών.

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών διεξάγεται σήμερα στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» η δεύτερη –και τελευταία– ημέρα του πανελληνίο­υ πρωταθλήμα­τος κλειστού. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 10.00 με αγώνες επιλογής και τις προκριματι­κές σειρές στα 200 μ. και 800 μ. ανδρών και γυναικών, καθώς και με αγωνίσματα του πεντάθλου και του επτάθλου. Το ενδιαφέρον επικεντρών­εται στο απογευματι­νό πρόγραμμα (ώρα έν. 15.30), διότι περιλαμβάν­ει πολλούς τελικούς. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει το επί κοντώ των ανδρών (17.25) όπου όσοι βρεθούν στο ΣΕΦ θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον ολυμπιονίκ­η Κώστα Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αλλά και τη νέα γενιά του αγωνίσματο­ς. Στις 18.10 θα διεξαχθεί ο τελικός του τριπλού γυναικών, όπου θα αγωνιστεί και η ολυμπιονίκ­ης Βούλα Παπαχρήστο­υ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece