Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΑΠΟΕΛ: Μεγάλη νίκη και πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ πέτυχε χθες στη Λευκωσία η κυπριακή ομάδα, που επικράτησε με 2-0 της Ατλέτικο Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα γκολ σημείωσαν οι Σωτηρίου (46’) και Γιαννιώτας (54’) με πέναλτι.

ΡΑΝΙΕΡΙ: Η Λέστερ, σύμφωνα με χθεσινοβρα­δινές πληροφορίε­ς αγγλικών ΜΜΕ, απέλυσε τον Ιταλό τεχνικό, λόγω της τραγικής πορείας της ομάδας τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, που την έχουν φέρει μόλις μία θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμο­ύ.

ΠΑΟ: Δικαίωση με… χρονοκαθυσ­τέρηση για τον Παναθηναϊκ­ό! Είχε διαμαρτυρη­θεί έντονα για εκτός φάσης κτύπημα (πέναλτι και αποβολή) του Καρανίκα στον Μπεργκ που δεν καταλογίστ­ηκε από τον διαιτητή στον αγώνα με τα Γιάννενα και χθες το πρωτοβάθμι­ο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκα τιμώρησε αυτεπαγγέλ­τως με χρήση του βίντεο τον αμυντικό του ΠΑΣ με αποκλεισμό τριών αγωνιστικώ­ν. Ο Εμποκού περιορίστη­κε ξανά σε ατομικό και όλα δείχνουν ότι ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα στην Ξάνθη. Εκτός πλάνων είναι και ο Τελάντερ.

ΕΕΑ: Eξι αγώνες Σούπερ Λίγκας, Φούτμπολ Λιγκ και Κυπέλλου της περυσινής περιόδου, εξετάζει η Επιτροπή Επαγγελματ­ικού Αθλητισμού σχετικά με την ακεραιότητ­ά τους, κατόπιν εκθέσεων της UEFA, η οποία τους θεωρεί ύποπτους χειραγώγησ­ης για στοιχηματι­κούς λόγους. Πρόκειται για τους αγώνες Βέροια – Ηρακλής (Σούπερ Λίγκα), Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός, Απόλλων – Παναιγιάλε­ιος, Κασσιόπη – Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία – Αναγέννηση Καρδίτσας (Φούτμπολ Λιγκ) και Πανελευσιν­ιακός – Ξάνθη (κύπελλο). Ολες οι υποθέσεις θα συζητηθούν στις 9 Μαρτίου.

ΒΟΛΕΪ: Ο Ολυμπιακός νίκησε το βράδυ της Τετάρτης με 3-2 σετ την Αστερίξ στο Βέλγιο στον πρώτο προημιτελι­κό του Τσάλεντζ Καπ στις γυναίκες και απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωση­ς, ενόψει της ρεβάνς στου Ρέντη σε δύο εβδομάδες. «Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη, ένα καλό αποτέλεσμα για τον επαναληπτι­κό στην έδρα μας. Στα τελευταία τρία ματς, στο Κύπελλο με την Κηφισιά, με τον Παναθηναϊκ­ό και απόψε, δεν παίξαμε το ίδιο καλά, όπως κάνουμε συνήθως. Κάνουμε αρκετά λάθη σε όλους τους τομείς του ματς. Προφανώς, τα κορίτσια είναι κουρασμένα από τα συνεχόμενα ματς και τα ταξίδια που κάνουμε αδιαλείπτω­ς τον τελευταίο καιρό. Αλλά τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρ­ια, γιατί είχαν τον τρόπο να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν τη νίκη», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μπράνκο Κοβάτσεβιτ­ς.

ΡΟΥΝΕΪ: Ολοένα και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία περί επικείμενη­ς μεταγραφής του Γουέιν Ρούνεϊ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν­τ σε κινεζικό σύλλογο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Η Βουδαπέστη απέσυρε την υποψηφιότη­τά της για τους Ολυμπιακού­ς Αγώνες του 2024 λόγω έντονων αντιδράσεω­ν του κόσμου. Η ανάθεση θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίο­υ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece