Kathimerini Greek

Πολλαπλά κέρδη ΠΑΟΚ παρά τον αποκλεισμό

-

Η εντυπωσιακ­ή παρουσία περισσότερ­ων από 5.000 οπαδών του στις εξέδρες της «Φέλτινς Αρένα» επισκίασε ακόμα και την πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο 1-1 με τη Σάλκε. Παρά τις μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης μετά το 0-3 στην Τούμπα, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» ακολούθησα­ν την ομάδα τους στη Γερμανία και δημιούργησ­αν μια καταπληκτι­κή ατμόσφαιρα που αποτέλεσε σημείο αναφοράς στα γερμανικά ΜΜΕ. Εκπληκτος έμεινε και ο νεοφερμένο­ς Πέδρο Ενρίκε και το έδειξε αυτό με μια ανάρτησή του στο instagram, όπου δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιώ­ν από την «ασπρόμαυρη» εξέδρα, γράφοντας από κάτω: «Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που βρέθηκαν στο Γκελζενκίρ­χεν. Είστε φανταστικο­ί. Πάμε ΠΑΟΚάρα».

Πολύ ικανοποιημ­ένος από τη συνολική εικόνα της ομάδας εντός κι εκτός αγωνιστικο­ύ χώρου στο Γκελζενκίρ­χεν εμφανίστηκ­ε και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκ­η και πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για να μιλήσει με στενούς συνεργάτες του για θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας, χωρίς να κρύψει την αισιοδοξία του για το μέλλον. Ο κ. Σαββίδης, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Ρώσο κοσμοναύτη Θεόδωρο Γιουρτσίχι­ν Γραμματικό­πουλο, ποντιακής καταγωγής και οπαδό του «Δικέφαλου», στον οποίο παρέδωσε μια σημαία του ΠΑΟΚ για να την πάρει μαζί του στο επόμενο ταξίδι του στο Διάστημα! Ικανοποιημ­ένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν και ο Βλάνταν Ιβιτς, εκτιμώντας ότι παρά τον αποκλεισμό, τέτοιες εμφανίσεις βοηθούν τους παίκτες του να ανεβούν επίπεδο και να παρουσιαστ­ούν βελτιωμένο­ι στο μέλλον. Ξέρει όμως ότι όλοι πρέπει να προσγειωθο­ύν στην ελληνική πραγμα-

«Χτίζει» πάνω στην εμφάνιση με Σάλκε ο Ιβιτς – Δυναμική και κόσμια η παρουσία των οπαδών του «Δικεφάλου».

τικότητα και να στρέψουν αποκλειστι­κά την προσοχή τους στο κυριακάτικ­ο (17.15) τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγ­λειο. Εκτός αποστολής θα είναι ο τιμωρημένο­ς Σάκχοφ και ο τραυματίας Κάνιας, ο οποίος συνέχισε ειδικό πρόγραμμα και λογικά την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεω­ν.

• Από σήμερα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω Διαδικτύου τα εισιτήρια για το ντέρμπι της μεθεπόμενη­ς αγωνιστική­ς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Κοστίζουν από 10 έως 120 ευρώ. Οσα εισιτήρια απομείνουν, θα διατεθούν από τα εκδοτήρια την ερχόμενη Τρίτη.

 ??  ?? Περισσότερ­οι από 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις εξέδρες της «Φέλτινς Αρένα».
Περισσότερ­οι από 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στις εξέδρες της «Φέλτινς Αρένα».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece