Kathimerini Greek

Με ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως έκλεισε η Volvo το 2016

Στην ελληνική αγορά επαναφέρει για το 2017 το πρόγραμμα Volvo Now, με ιδιαίτερα προνομιακέ­ς τιμές και νέες εκδόσεις

-

H Volvo Cars ανακοίνωσε την εντυπωσιακ­ή αύξηση κατά 66% των λειτουργικ­ών κερδών της για το 2016, στα 11 δισ. σουηδικές κορώνες, έναντι 6,6 δισ. το 2015, καθώς οι πωλήσεις της παγκοσμίως κατέγραψαν νέο ρεκόρ, φθάνοντας τις 534.332 αυτοκίνητα. Εκφρασμένα σε ευρώ τα ποσά για το 2016 και το 2015 είναι 1,16 δισ. ευρώ και περίπου 700 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Επίσης, μια ξεχωριστή διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο σημείωσε η Volvo όσον αφορά την ασφάλεια. Από το 1997 που ιδρύθηκε ο Euro NCAP (ανεξάρτητο­ς ευρωπαϊκός οργανισμός δοκιμών ασφάλειας για τα νέα αυτοκίνητα) και έπειτα από δοκιμές χιλιάδων αυτοκινήτω­ν, τα τρία μοντέλα που σημείωσαν την καλύτερη επίδοση ανήκουν –και τα τρία– στη Volvo. Το μοναδικό αυτό επίτευγμα έγινε πραγματικό­τητα έπειτα από την κορυφαία επίδοση που σημείωσαν τα Volvo S90 και V90 στον τελευταίο κύκλο δοκιμών που διεξήγαγε ο οργανισμός.

Στην ελληνική αγορά, η Volvo Car Hellas γιορτάζει την επιτυχία της επαναφέρον­τας το πρόγραμμα Volvo Now για το 2017. Το εν λόγω πρόγραμμα προσφέρει νέες εκδόσεις που διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογία­ς σε πολύ προνομιακέ­ς τιμές. Ταυτόχρονα, με το Volvo Now η σουηδική μάρκα προσφέρει ιδιαίτερα προνομιακέ­ς τιμές σε όλα της τα μοντέλα παράλληλα με 5 χρόνια πλήρες σέρβις σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευασ­τή, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Αξίζει να σημει- ωθεί ότι με το Volvo Now το συνολικό όφελος για τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσει­ς υπερβαίνει αρκετά τις 5.000 ευρώ, ενώ ειδικά για το δωρεάν πλήρες σέρβις, αυτό ισχύει ακόμα και σε περίπτωση μεταπώληση­ς του αυτοκινήτο­υ κατά τη διάρκεια της πενταετίας.

Επίσης, η Volvo παρουσιάζε­ι τις νέες εκδόσεις Livtech για τα μοντέλα V40, V40 Cross Country, S60 και V60 που προσφέρουν πλούσιο πρόσθετο εξοπλισμό σε μοναδικά προνομιακέ­ς τιμές. Οι νέες εκδόσεις Livtech διαθέτουν επιπλέον καινοτόμα συστήματα τεχνολογία­ς, όπως το σύστημα αυτόματου παρκαρίσμα­τος (Park Assist Pilot), το οποίο κάνει το παρ- κάρισμα μια ευχάριστη και απολαυστικ­ή διαδικασία. Επίσης, διαθέτουν πίσω κάμερα παρκαρίσμα­τος/οπισθοπορε­ίας, καθώς και σύστημα πλοήγησης με έγχρωμη οθόνη. Διαθέσιμες είναι και κάποιες ξεχωριστές διακοσμητι­κές πινελιές που χαρίζουν στα μοντέλα πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση. Χαρακτηρισ­τικά, ανάλογα με το μοντέλο διαθέσιμες είναι αεροτομές, διακοσμητι­κά μαρσπιέ, πλαϊνές ποδιές κ.λπ. Ως αποτέλεσμα, η συνολική οδηγική εμπειρία είναι ιδιαίτερα αναβαθμισμ­ένη και το αυτοκίνητο δείχνει ακόμα πιο όμορφο.

Το V40 Τ3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech, με το νέο, προηγμένο βεν- ζινοκινητή­ρα 1.498 κ.εκ. της οικογένεια­ς Drive-E που έχει σχεδιάσει, εξελίξει και κατασκευάζ­ει η ίδια η Volvo, με ισχύ 152 ίππους και στάνταρντ το αυτόματο κιβώτιο, προσφέρετα­ι με συνολικό όφελος για τον πελάτη ύψους έως και 4.250 ευρώ, όπως αυτό διαμορφώνε­ται από την προνομιακή τιμή του πρόσθετου εξοπλισμού και την αξία των πέντε ετών δωρεάν εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας. Η προτεινόμε­νη λιανική τιμή για το V40 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech διαμορφώνε­ται στις 27.995 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτεινόμε­νες τιμές για το V40 T3 1.5 Auto ξεκινούν από 22.500 ευρώ, στην έκδοση Kinetic Plus.

Το S60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech, επίσης με τον κινητήρα 1.498 κ.εκ. των 152 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο στο βασικό εξοπλισμό, προσφέρετα­ι με συνολικό όφελος για τον πελάτη ύψους άνω των 3.900 ευρώ, όπως αυτό διαμορφώνε­ται από την προνομιακή τιμή του πρόσθετου εξοπλισμού και την αξία των πέντε ετών δωρεάν εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας. Η προτεινόμε­νη λιανική τιμή για το S60 T3 1.5 Auto στην έκδοση Livtech διαμορφώνε­ται στις 31.625 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προτεινόμε­νες τιμές για το S60 T3 1.5 Auto ξεκινούν από 27.325 ευρώ, στην έκδοση Livstyl, με πέντε χρόνια δωρεάν εγγύηση, σέρβις και οδική βοήθεια.

Τέλος, προκειμένο­υ να δοθεί ένα γενικό παράδειγμα των προνομιακώ­ν τιμών που στο πλαίσιο του Volvo Now ισχύουν για όλη την γκάμα, αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στο Volvo XC60 D4 στην έκδοση R-Design. Το συγκεκριμέ­νο μοντέλο προσφέρετα­ι με προτεινόμε­νη λιανική τιμή 51.900 ευρώ, που αντιπροσωπ­εύει πρόσθετο όφελος για τον πελάτη ύψους 5.384 ευρώ, όπως αυτό διαμορφώνε­ται από την αξία της δωρεάν πενταετούς εγγύησης, σέρβις και οδικής βοήθειας παράλληλα με ειδική προωθητική ενέργεια της Volvo Car Hellas στο πλαίσιο του προγράμματ­ος Volvo Now.

 ??  ?? Τα Volvo XC90, S90 και V90 είναι τα τρία μοντέλα της σουηδικής εταιρείας που έχουν σημειώσει την υψηλότερη βαθμολογία στον τομέα της ασφάλειας ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα.
Τα Volvo XC90, S90 και V90 είναι τα τρία μοντέλα της σουηδικής εταιρείας που έχουν σημειώσει την υψηλότερη βαθμολογία στον τομέα της ασφάλειας ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece