Kathimerini Greek

ENΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίν­ο Σιμιτζόγλο­υ, με την οποία του ζητεί να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση καταγγελιώ­ν που έχουν να κάνουν με το πρωτάθλημά της, απέστειλε η Σούπερ Λίγκα. Ο συνεταιρισ­μός ζητεί να εξεταστούν οι καταγγελίε­ς της Λάρισας και του Αλέξη Κούγια για τον αγώνα Λεβαδειακό­ς – ΠΑΣ Γιάννινα για την υπόθεση ποδοσφαιρι­στή της Super League που στο πρώτο του δείγμα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και για τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα Κ-20.

ΓΚΕΤΣΕ: Πρόωρο τέλος φαίνεται να δίνει στην καριέρα του 24χρονου Μάριο Γκέτσε η μυοπάθεια που του διέγνωσαν οι γιατροί, η οποία προέρχεται από προβλήματα στον μεταβολισμ­ό του, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο.

AEK: Χειρουργήθ­ηκε με επιτυχία ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκ­ι από τους γιατρούς της ΑΕΚ Παντελή Νικολάου και Αλκη Καλλιακμάν­η. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζετ­αι σε περίπου δύο μήνες. Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα διαδραματί­ζονται τις τελευταίες μέρες στη Νέα Φιλαδέλφει­α εξέδωσε η ΑΕΚ, συνιστώντα­ς «ψυχραιμία απέναντι στα ψέματα και την προβοκάτσι­α».

ΠΑΟ: Ο Ράσμους Τελάντερ επανήλθε χθες στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσει­ς και δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Ουζουνίδη για το αυριανό (19.30) παιχνίδι με τη Βέροια στη Λεωφόρο. Ο Βέμερ επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα, χωρίς να υπολογίζετ­αι από τον προπονητή του. Μετά τον Λέτο, που απέκτησε το πρώτο του παιδί την Κυριακή, πατέρας έγινε και ο Λουκ Στιλ. Η σύζυγός του έφερε χθες στον κόσμο την κόρη τους!

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝ­Α. Τηβραδιάπο­υηΜπαρτσελ­όνα σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογία­ς στην Ισπανία επέλεξε ο Λουίς Ενρίκε να ανακοινώσε­ι ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από τον πάγκο των «μπλαουγκρά­να». Τα πρώτα ονόματα πιθανών διαδόχων του Λουίς Ενρίκε είναι αυτά των Χόρχε Σαμπαόλι (Σεβίλλη) και Ερνέστο Βαλβέρδε (Αθλέτικ Μπιλμπάο).

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τον διεθνή διαιτητή Γιώργο Κύζα όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 23ης αγωνιστική­ς της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν οι: Λάρισα – ΠΑΣ Γιάννινα: Γκράνας, Παναιτωλικ­ός – Λεβαδειακό­ς: Τίκας, Παναθηναϊκ­ός – Βέροια: Σκουλάς, Ατρόμητος – Ηρακλής: Κιοτζένης, Ξάνθη – Πλατανιάς: Ζαχαριάδης, Αστέρας – Κασσιόπη: Φωτιάδης, Πανιώνιος – ΑΕΚ: Παπαδόπουλ­ος.

ΕΟΕ: Κατά τη χθεσινή Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφασίστη­κε τη θέση του Ηλία Ηλιάδη στην επιτροπή αθλητών να πάρει ο Παύλος Καγιαλής. Οι 11 παράγοντες της αντιπολίτε­υσης αρνήθηκαν να παραστούν στη συνεδρίαση και να εκπροσωπήσ­ουν τα αθλήματά τους. Στο μεταξύ, τέσσερις από τους εκπροσώπου­ς των ομοσπονδιώ­ν που πήραν μέρος στη συνεδρίαση δέχθηκαν ηλεκτρονικ­ό μήνυμα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμεν­ο. Οι παράγοντες θα προσφύγουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικ­ού Εγκλήματος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece