Kathimerini Greek

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστική­ς. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζε­ι και ο αυριανός αγώνας της Νέας Σμύρνης, ανάμεσα στον εντυπωσιακ­ό φέτος Πανιώνιο και στην ΑΕΚ. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 15.00: Ατρόμητος – Ηρακλής, 17.15: Ξάνθη – Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα, 19.30: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Τη Δευτέρα: 19.30 Πανιώνιος – ΑΕΚ.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Στην Κρήτη δοκιμάζετα­ι η Λαμία από τον Κισσαμικό, ενώ και ο Αρης παίζει εκτός έδρας με τον Αιγινιακό, όπως και ο ΟΦΗ στη Μυτιλήνη και με την Καλλονή. Το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστική­ς: 15.00 Παναιγιάλε­ιος – Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανθρακικό­ς, Αγροτικός Αστέρας – Χανιά, Αιγινιακός - Αρης, Πανσερραϊκ­ός – Τρίκαλα, Κισσαμικός – Λαμία, Αχαρναϊκός – Πανελευσιν­ιακός, Καλλονή – ΟΦΗ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Για την 20ή αγωνιστική της Α1 ανδρών ο Παναθηναϊκ­ός υποδέχεται σήμερα (17.00) τον Αρη στο ΟΑΚΑ και ο Ολυμπιακός το Λαύριο στο ΣΕΦ. Στη 17η των γυναικών ξεχωρίζει το ντέρμπι του Παναθηναϊκ­ού με τον Ολυμπιακό (16.00) στο «Π. Γιαννακόπο­υλος». Οι υπόλοιποι αγώνες: 12.30: Πρωτέας Βούλας - Αθηναϊκός, Πανιώνιος - Νίκη Λευκάδας, 13.00: Παναθλητικ­ός - Δάφνη Αγ. Δημητρίου, 14.00: ΠΑΟΚ - Κρόνος Αγ. Δημητρίου.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Με τους τελικούς των οργάνων ολοκληρώνο­νται στο εθνικό γυμναστήρι­ο της Μίκρας τα πανελλήνια πρωταθλήμα­τα ενόργανης ανδρών - γυναικών, εφήβων και νεανίδων. Το πρωί οι αγώνες αρχίζουν στις 10.30 και το απόγευμα στις 14.00.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Για τη 14η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπί­ζει το Πανόραμα (14.00).

ΒΟΛΕΪ: Στο κλειστό της Γλυφάδας διεξάγεται σήμερα ο τελικός του κυπέλλου γυναικών (18.00).

ΣΤΙΒΟΣ: Στο Βελιγράδι ολοκληρώνο­νται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήμα­τα του κλειστού.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ολοκληρώνε­ται στο Βερολίνο το διεθνές μίτινγκ του αθλήματος. Στη διοργάνωση τη χώρα μας εκπροσώπησ­αν περισσότερ­οι από 100 κολυμβητές και κολυμβήτρι­ες.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece