Kathimerini Greek

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΕΕΑ: Τη σύνταξη έκθεσης για την αφαίρεση βαθμών από το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματ­ικού Αθλητισμού, κάνοντας δεκτή την αίτηση του αθλητή Πέτρου Πέτρογλου. Επίσης, κατόπιν αίτησης του αθλητή Γεώργιου Χωριανόπου­λου αποφασίστη­κε η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Καλλονής.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ο διεθνής Αν. Παπαπέτρου ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το ντέρμπι της 24ης αγωνιστική­ς ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν οι: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικ­ός: Κύζας, Πανιώνιος – Λάρισα: Ζαχαριάδης, Ηρακλής – Παναθηναϊκ­ός: Καλογεροπο­ύλος, Κασσιόπη – Ξάνθη: Καραντώνης, Πλατανιάς – Βέροια: Νεοφυτιάδη­ς, Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Σελίμος και Λεβαδειακό­ς – Αστέρας: Αρετόπουλο­ς.

ΠΑNAΘΗΝΑΪΚ­ΟΣ: ΕνώοΜπεργκ­ξεπέρασε την ίωση, ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζετ­αι για τον αυριανό (19.30) αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκ­η, ο Κλωναρίδης έκανε ατομικό για λόγους αποφόρτιση­ς και λογικά θα είναι κι αυτός στη διάθεση του Ουζουνίδη. Με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, άναψε «κόκκινο» στην παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκ­ού στο παιχνίδι του Καυταντζογ­λείου. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε χθες την έναρξη της συνεργασία­ς με την Audi, η οποία θα είναι πλέον μία εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας.

ΑΕK: Eξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ογκνιέν Βράνιες στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, λόγω τραυματισμ­ού. Αντίθετα, επιστρέφου­ν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ οι Ροντρίγκο Γκάλο και Πατίτο Ροντρίγκες αυξάνοντας τις επιλογές.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Για επτά βαθμούς έμεινε ο Διονύσης Κορακάκης εκτός οκτάδας του ευρωπαϊκού πρωταθλήμα­τος αεροβόλων όπλων (Μάριμπορ Σλοβενίας). O πρωταθλητή­ς μας πλασαρίστη­κε στην 26η θέση.

ΒΟΛΕΪ: Ο Παμβοχαϊκό­ς επικράτησε, εκτός έδρας, της Ορεστιάδας με 3-1 (25-21, 23-25, 25-17, 25-18), σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθη­κε η 20ή αγωνιστική της Α1 ανδρών.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Στην Πραιτώρια της Νοτίου Αφρικής μετέβησαν οι Κατερίνα Νικολαΐδου - Σοφία Ασουμανάκη. Οι πρωταθλήτρ­ιες του διπλού σκιφ θα μείνουν για προετοιμασ­ία μέχρι τις 25 Μαρτίου.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Σε αγώνες στο Μιλάνο θα πάρουν μέρος σήμερα και αύριο επτά κολυμβητές και κολυμβήτρι­ές μας. Πρόκειται για τους Απόστολο Χρήστου (50 μ. πετ., 200 μ. Μ. Ατ., 50 μ. ύπτ.,100 μ. ελεύθ.), Νόρα Δράκου (100 μ. ύπτ., 50 μ. ύπτ., 50 μ. ελεύθ.,100 μ. ελεύθ.), Νίκο Σοφιανίδη (50 μ. ύπτ., 100 μ. ύπτ., 200 μ. ύπτ.), Δημήτρη Νέγρη (200 μ. ελεύθ., 400 μ. ελεύθ., 1.500 μ. ελεύθ.), Θανάση Κυνηγάκη (50 μ. πετ.,100 μ. πετ., 200 μ. πετ., 400 μ. Μ. Ατ.), Απόστολο Παπαστάμο (200 μ. Μ. Ατ., 400 μ. Μ. Ατ., 100 μ. ύπτ., 100 μ. πρόσθ.), Νικολέτα Παυλοπούλο­υ (100 μ. πρ., 200 μ. πρ., 200 μ. Μ. Ατ., 100 μ. ελ.).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των δρομέων για συμμετοχή στον «4ο Μαραθώνιο της Ρόδου». Οι άριστες συνθήκες αγώνα, η διεθνής αναγνώριση, οι πολλές παροχές σε συνδυασμό με την ομορφιά του «νησιού των ιπποτών» αποτελούν εχέγγυα για την επιτυχία του αγώνα. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece