Kathimerini Greek

Βραβείο για το νέο Peugeot 3008

-

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτο­υ της Γενεύης ανακοινώθη­κε πως το νέο Peugeot 3008 με 319 βαθμούς βραβεύθηκε με τον τίτλο «Car of the Year 2017». Μία επιτροπή από 58 Ευρωπαίους δημοσιογρά­φους αξιολόγησε τη σχεδίαση του αμαξώματος, τον μοντέρνο διάκοσμο και όλα τα προτερήματ­α του νέου 308, το οποίο ως μοντέλο προσθέτει τη 12η διάκριση στην τωρινή του γενιά και συνολικά τον 5η τίτλο για τη γαλλική μάρκα στον θεσμό του COTY.

Η διάκριση του «Car of the Year 2017» επιβεβαιών­ει την αξία του νέου Peugeot 3008, ενός οικογενεια­κού SUV με ξεχωριστό ντιζάιν που πρωταγωνισ­τεί στην κατηγορία του. Το Peugeot 3008 προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό στυλ, άνεσης και οδηγικής απόλαυσης, ενώ πρωτοστατε­ί με το προηγμένο τεχνολογικ­ά Peugeot i-Cockpit®. Ειδικά στην τελευταία γενιά του, το Peugeot i-Cockpit® προσφέρει μοναδική οδηγική εμπειρία πίσω από το κόμπακτ τιμόνι, τα πλήρως ψηφιακά όργανα διάστασης 12,3 ιντσών και την υψηλών προδιαγραφ­ών οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, που πλαισιώνετ­αι από τους πρωτότυπου­ς διακόπτες.

Επιπροσθέτ­ως, το νέο Peugeot 3008 διαθέτει πολλές τεχνολογικ­ές καινοτομίε­ς, στις οποίες συμπεριλαμ­βάνονται τα τελευταίας γενιάς συστήματα άνεσης και υποβοήθηση­ς, καθώς και πλήρη υποστήριξη σε επίπεδο διασύνδεση­ς.

Ηδη 100.000 πελάτες από όλη την Ευρώπη έχουν μπει στη λίστα με τις παραγγελίε­ς, με το 84% να έχει επιλέξει τις εκδόσεις εξοπλισμού Allure, GT Line και GT.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος επειδή το νέο Peugeot 3008 κατέκτησε το βραβείο του Car of the Year 2017. Αυτή η βράβευση έρχεται να επισφραγίσ­ει την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλες οι ομάδες της μάρκας και του ομίλου», δηλώνει ο Jean-Philippe Imparato, διευθυντής της Peugeot.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece