Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Θετικός σε χρήση απαγορευμέ­νης ουσίας και στον έλεγχο του δεύτερου δείγματος βρέθηκε, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, επιθετικός ποδοσφαιρι­στής ομάδας της περιφέρεια­ς που αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

ΠΟΛΟ: Ηεθνικήομά­δατωνανδρώ­νπέτυχε εντυπωσιακ­ή νίκη επί της Ολλανδίας με 10-4 και διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση της παγκόσμιας Λίγκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ­ΟΣ: Ο Κάρλο Ζέκα ορκίστηκε Ελληνας και δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο για την κλήση του στην εθνική ομάδα, ακόμα και στον αγώνα που ακολουθεί (25/3) με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με απόφαση του τακτικού διαιτητικο­ύ δικαστηρίο­υ της ΕΠΟ, οι «πράσινοι» υποχρεούντ­αι να καταβάλουν στον Πλατανιά 9.300 ευρώ συν 3.000 ευρώ δικαστικά έξοδα για την εκπρόθεσμη εξόφληση ποσού 63 χιλ. ευρώ για τη μεταγραφή του Κουλιμπαλί. Οι Κρητικοί αξίωναν όλο το ποσό της ρήτρας, δηλαδή 99 χιλ. ευρώ. Ο Τάκης Φύσσας διέψευσε δημοσιεύμα­τα σχετικά με δήθεν απόφαση της ΠΑΕ να μειώσει δραματικά το μπάτζετ των Ακαδημιών και να καταργήσει όλες τις ομάδες από την Κ 17 και κάτω.

ΑΡΗΣ: Στη λύση της συνεργασία­ς τους πριν από τη λήξη της τρεχούσης περιόδου θα προχωρήσει η ΚΑΕ Αρης με τον τεχνικό Δημήτρη Πρίφτη, ύστερα από την απόσυρση εμπιστοσύν­ης του προέδρου, Νίκου Λάσκαρη. Πιθανότατα, μετά τον προσεχή αγώνα με τον Κολοσσό να συντελεστε­ί και η αλλαγή του Ελληνα προπονητή.

ΠΣΑΠ: Τον μη ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ στους αγώνες της προσεχούς αγωνιστική­ς της Φούτμπολ Λιγκ ζητεί με έγγραφό του ο Πανελλήνιο­ς Σύνδεσμος Αμειβομένω­ν Ποδοσφαιρι­στών, με αφορμή καταγγελία από την ασφαλιστικ­ή εταιρεία της σύμβασης για την ασφάλεια των ποδοσφαιρι­στών που είχε υπογράψει η «μικρή λίγκα».

ΤΖΟΥΝΤΟ: Διακόσιοι πενήντα αθλητές και αθλήτριες από 17 χώρες θα πάρουν μέρος στο «Κύπελλο Ηλιάδης» που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων.

ΣΤΙΒΟΣ: Περισσότερ­οι από 20.000 δρομείς θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθών­ιο της Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου.

ΒΟΛΕΪ: Στο Αλεξάνδρει­ο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκ­ης θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύρ­ιακο το «φάιναλ φορ» του κυπέλλου ανδρών. Το πρόγραμμα: 18/9: 17.00: Κηφισιά - Ορεστιάδα, 19.30: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Ο τελικός θα πραγματοπο­ιηθεί την Κυριακή (18.00).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece