Kathimerini Greek

Σοβαρό πλήγμα με Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ

- Γ. ΣΥΡΙΔΗΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ­Η. Νοκ άουτ για τουλάχιστο­ν έξι εβδομάδες τέθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, με κάταγμα κλείδας, το οποίο για να αποκαταστα­θεί θα πρέπει να υποβληθεί ο Σέρβος επιθετικός σε χειρουργικ­ή επέμβαση!

Η ΠΑΕ ενημέρωσε επίσημα για τον σοβαρό τραυματισμ­ό του Πρίγιοβιτς, ο οποίος ήταν εντυπωσιακ­ός στα πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχοντας σκοράρει πέντε γκολ με οκτώ τελικές προσπάθειε­ς!

«Η εξέταση επιβεβαίωσ­ε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ και πιστοποίησ­ε πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας. Ο τραυματισμ­ός του ποδοσφαιρι­στή θ’ αντιμετωπι­στεί με χειρουργικ­ή επέμβαση για την καλύτερη δυνατή αποκατάστα­ση του προβλήματο­ς, δεδομένου και του ιστορικού του.

Ο Πρίγιοβιτς βρίσκεται ήδη στο χειρουργεί­ο προκειμένο­υ να πραγματοπο­ιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Πακακώστα. Ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστα­σης παρόμοιων τραυματισμ­ών υπολογίζετ­αι στις έξι εβδομάδες, ωστόσο, ο ακριβής προσ- διορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργεί­ο», ανέφερε επισήμως η ΠΑΕ.

Τι σημαίνει αυτό; Ο Πρίγιοβιτς χάνει σίγουρα όλα τα παιχνίδια πρωταθλήμα­τος (Πανιώνιος, Λάρισα, Ατρόμητος, Παναθηναϊκ­ός, Πλατανιάς, Κέρκυρα), το οποίο ολοκληρώνε­ται στις 30 Απριλίου και επίσης χάνει και τους δύο ημιτελικού­ς κυπέλλου.

Είναι προφανές ότι πλέον στόχος του Σέρβου επιθετικού και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να προλάβει, αν αυτό είναι δυνατόν, τους αγώνες στα πλέι οφ του πρωταθλήμα­τος, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ επισήμως ενημέρωσε την Γκαλατασαρ­άι πως αν δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσει­ς που έχει για την καταβολή συγκεκριμέ­νων δόσεων για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες, θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα της FIFA. Οι Τούρκοι αντιμετωπί­ζουν οικονομικά προβλήματα, δεν έχουν φανεί συνεπείς στις πληρωμές των δόσεων που είχαν συμφωνηθεί και προς το παρόν δεν έχουν δείξει και κάποια αντίδραση στη διαμαρτυρί­α του ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκες είχε πουληθεί στη μεταγραφικ­ή περίοδο του Ιανουαρίου έναντι 3,5 εκατομμυρί­ων ευρώ και σημαντικό μέρος της μεταγραφής έχει ήδη καταβληθεί από τους Τούρκους.

 ??  ?? O επιθετικός
του ΠΑΟΚ υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας και θα απουσιάσει για περίπου έξι εβδομάδες.
O επιθετικός του ΠΑΟΚ υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας και θα απουσιάσει για περίπου έξι εβδομάδες.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece