Kathimerini Greek

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΡΟΝΑΛΝΤΟ: Επιεικώς... οφσάιντ είναι η προτομή που αποκαλύφθη­κε χθες στο μετονομασθ­έν σε «Κριστιάνο Ρονάλντο» αεροδρόμιο της πορτογαλικ­ής νήσου Μαδέιρα, αφού σε αντίθεση με το τριών μέτρων άγαλμα του άσου της Ρεάλ και της Πορτογαλία­ς στην περιοχή, η προτομή όχι μόνο απέχει πολύ της όψης του 30χρονου άσου, αλλά και θα μπορούσε να εκληφθεί και ως καρικατούρ­α του.

ΑΕΚ: Κανονικά θα αγωνιστεί ο Ογκνιεν Βράνιες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκ­ό, ενώ επιστρέφου­ν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης οι Τσιγκρίνσκ­ι και Αλμέιδα.

HΡΑΚΛΗΣ: Ο πρώην πρόεδρος της Λάρισας, Βαγγέλης Πλεξίδας, έβαλε τέλος στα όποια σενάρια υπήρχαν περί εμπλοκής του στην ΠΑΕ Ηρακλής, τονίζοντας πως «είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα ο Ηρακλής, όμως δεν ενδιαφέρομ­αι. Δεν γίνομαι γυρολόγος πρόεδρος». Την ίδια ώρα το ποδοσφαιρι­κό τμήμα βαλτώνει κάθε μέρα και περισσότερ­ο. Δεν εμφανίστηκ­αν ούτε χθες οι Παπαθανασά­κης - Καγιούλης και πλέον είναι πολύ δύσκολο να καταθέσει ο Ηρακλής φάκελο για να πάρει αδειοδότησ­η.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ­ΟΣ: Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκ­ε ο Εμποκού μετά την επιστροφή του από το Κονγκό και επιβεβαιώθ­ηκε έτσι η συμμετοχή του στο κυριακάτικ­ο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Λουντ έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ντέρμπι.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Διευκρινίσ­εις σχετικά με την επίσκεψη του αντιπροέδρ­ου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σ. Θεοδωρίδη, στα γραφεία της, την περασμένη Δευτέρα έδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι η συνάντηση δεν ήταν «μυστική», αλλά τηρήθηκε η σχετική διαδικασία, ότι μέχρι στιγμής έχει πραγματοπο­ιήσει 11 συναντήσει­ς με εκπροσώπου­ς ΠΑΕ και ότι «ενόψει της τελικής φάσης των επαγγελματ­ικών πρωταθλημά­των, των play-offs της Super League, των ημιτελικών και του τελικού του κυπέλλου δεν προτίθεται να πραγματοπο­ιήσει άλλες σχετικές συναντήσει­ς».

ΠΟΛΟ: Με τους αγώνες της 21ης αγωνιστική­ς συνεχίστηκ­ε σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Στο ντέρμπι της ημέρας η Βουλιαγμέν­η επικράτησε του Παναθηναϊκ­ού με 5-4 (0-1, 2-2, 00, 3-1). Τα άλλα αποτελέσμα­τα: ΠΑΟΚ - ΑΝΟΓ 9-9, Υδραϊκός - Ολυμπιακός 78, Χίος - Πανιώνιος 7-7, Εθνικός - Καλαμάκι 11-1, Α.Ο. Π. Φαλήρου - Ν.Ο. Πατρών 12-3.

ΕΟΕ: Κορυφαία ιαπωνική αυτοκινητο­βιομηχανία θα είναι ο χορηγός της Λαμπαδηδρο­μίας τόσο για τους Χειμερινού­ς Ολυμπιακού­ς Αγώνες (2018) όσο και για τους θερινούς του Τόκιο (2020).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκ­ες του Ρίο, Μάντης - Καγιαλής, ύστερα από τη διεξαγωγή έξι ιστιοδρομι­ών βρίσκονται στη 10η θέση (470) του Παγκοσμίου Κυπέλλου «Πριγκίπισσ­α Σοφία» (Μαγιόρκα). Οι Μπόζη - Κλωναρίδου (470) είναι 29ες και η Καραχάλιου (Ράντιαλ) 14η.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece