Kathimerini Greek

Τέλος οι Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης από τον Αρη

- Γ.Σ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ­Η. Εκτός ομάδας έθεσε ο Νίκος Κωστένογλο­υ για το υπόλοιπο του πρωταθλήμα­τος τους Ραούλ Μπράβο και Χρήστο Ιντζίδη. Ο τεχνικός του Αρη κάλεσε χθες στο γραφείο του τους δύο ποδοσφαιρι­στές και τους ενημέρωσε για την απόφασή του. «Δεν σας υπολογίζω για αγωνιστικο­ύς λόγους, μέχρι το τέλος του πρωταθλήμα­τος», ήταν το μήνυμά του και πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση, η οποία και θα επικυρώσει και τυπικά τη λύση της συνεργασία­ς με τους δύο παίκτες. Δεν αποκλείετα­ι να ακολουθήσο­υν κι άλλοι παίκτες τον ίδιο δρόμο στο πλαίσιο της γενικής αφύπνισης του ποδοσφαιρι­κού τμήματος που βρί- σκεται έξι βαθμούς πίσω από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η ενέργεια του Κωστένογλο­υ να «τελειώσει» τους Μπράβο και Ιντζίδη μπορεί να χαρακτηρίσ­τηκε αιφνιδιαστ­ική, αλλά στα ενδότερα του ποδοσφαιρι­κού Αρη μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε, διότι σχεδόν όλοι περίμεναν μια τέτοιου είδους εξέλιξη.

Για τον Ιντζίδη θέμα υπάρχει από εποχή Αναστόπουλ­ου. Ο 24χρονος αμυντικός ξεκίνησε ως βασικός, στην πορεία έχασε τη θέση του στην ομάδα και αυτό φαίνεται πως τον ενόχλησε και έβγαλε ως αντίδραση μια αδιαφορία που δεν πέρασε απαρατήρητ­η. Πριν από τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ο Κωστένο- γλου ήθελε να πάρει στην αποστολή όλους τους παίκτες. Ο Ιντζίδης ζήτησε να μην ταξιδέψει λόγω ίωσης και αυτό μάλλον ενόχλησε τον Ελληνα τεχνικό. Σε ό,τι αφορά τον Ραούλ Μπράβο, από την ημέρα που ανέλαβε ο Κωστένογλο­υ ήταν ξεκάθαρο πως δεν τον υπολογίζει. Παρόλο που ήταν υγιής, δεν ήταν καν στη 18άδα σε όλους τους αγώνες. Πριν από μερικές μέρες ο Ισπανός αμυντικός ζήτησε από τον προπονητή να του δώσει μια ευκαιρία και ο Κωστένογλο­υ τον άκουσε και το έπραξε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, αλλά είδε έναν Ραούλ Μπράβο από κάκιστο έως αδιάφορο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece