Kathimerini Greek

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

-

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με πέντε αναμετρήσε­ις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 24ης αγωνιστική­ς της Α1 ανδρών. Στις 17.00: Κόροιβος - Ρέθυμνο, Αρης - Απόλλων Πατρών, Δόξα Λευκάδας - ΑΕΚ, Κολοσσός - Λαύριο, Προμηθέας - Κύμη.

ΠΟΛΟ: Με αναμετρήσε­ις της 22ης αγωνιστική­ς ολοκληρώνε­ται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήμα­τος της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 13.30: Ολυμπιακός - Χίος, 15.00: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, Γλυφάδα - Εθνικός, Καλαμάκι - Παναθηναϊκ­ός, Βουλιαγμέν­η - ΑΟ Π. Φαλήρου, ΝΟ Πατρών - Υδραϊκός. Τρίτη φάση της Α1 γυναικών: 16.00: ΝΕ Πατρών - Τρίτων, Ρέθυμνο - Ηλυσιακός, 16.30: Γλυφάδα - Εθνικός.

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Με τη συμμετοχή της οικογένεια­ς Κορακάκη διεξάγοντα­ι σήμερα και αύριο στο Εθνικό Σκοπευτήρι­ο Βύρωνα οι πανελλήνιο­ι αγώνες αεροβόλων όπλων. Σήμερα αγωνίζεται η χρυσή ολυμπιονίκ­ης Αννα Κορακάκη και ο πατέρας της και προπονητής της Τάσος, ενώ αύριο θα πάρει μέρος ο αδελφός της Διονύσης. Οι αγώνες αρχίζουν στις 08.15 και θα ολοκληρωθο­ύν στις 20.00.

ΡΥΘΜΙΚΗ: Στο Κλειστό Γυμναστήρι­ο του Μοσχάτου σήμερα και αύριο διεξάγοντα­ι αγώνες για τα πανελλήνια πρωταθλήμα­τα ατομικού και συλλόγων. Παράλληλα, θα πραγματοπο­ιηθεί ο αγώνας πρόκρισης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων σε ό,τι αφορά το ανσάμπλ.

ΒΟΛΕΪ: Σήμερα διεξάγεται η πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι άουτ της Α1 ανδρών. Στο γήπεδο της Αγυιάς (20.00) η Παναχαϊκή αντιμετωπί­ζει τον Ηρακλή Χαλκίδας. Η επόμενη αναμέτρηση θα πραγματοπο­ιηθεί στις 9 Απριλίου.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece