Kathimerini Greek

Ο Μάνιλοου αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλ­ος

-

Tην ομοφυλοφιλ­ία του παραδέχθηκ­ε, για πρώτη φορά, ο Μπάρι Μάνιλοου, 73 ετών, υποστηρίζο­ντας ότι φοβόταν να το κάνει μέχρι σήμερα μήπως και απογοήτευε τις γυναίκες θαυμάστριέ­ς του. Ο τραγουδιστ­ής της επιτυχίας «Can’t smile without you» μίλησε στο περιοδικό People και το Entertainm­ent Tonight για το μυστικό του που δεν ήταν άλλο από τη σχέση του, που διήρκεσε 40 χρόνια, με τον νυν σύζυγό του Γκάρι Κιφ. «Πίστευα ότι οι θαυμαστές μου θα απογοητεύο­νταν αν γνώριζαν ότι ήμουν ομοφυλόφιλ­ος. Γι’ αυτό και δεν έκανα οτιδήποτε», δήλωσε στο περιοδικό People.

O γεννημένος στη Νέα Υόρκη Μπάρι Μάνιλοου και ο μάνατζέρ του Γκάρι Κιφ διατηρούσα­ν σχέση επί χρόνια και τελικά παντρεύτηκ­αν στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια­ς το 2014. Ενα χρόνο αργότερα, η στενή φίλη του Μάνιλοου, ηθοποιός Σουζάν Σόμερς αποκάλυψε τον γάμο σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ο Μάνιλοου ουδέποτε το σχολίασε ή το επιβεβαίωσ­ε.

«Οταν οι θαυμαστές μου ανακάλυψαν ότι ο Γκάρι και εγώ ήμασταν μαζί ήταν πραγματικά ευτυχισμέν­οι. Οι αντιδράσει­ς τους ήταν τόσο όμορφες. Ξένοι μας έλεγαν “αυτό είναι καταπληκτι­κό” και νιώθω τόσο ευγνώμων γι’ αυτό» δήλωσε ο Μπάρι Μάνιλοου.

Επίσης, ο διάσημος τραγουδιστ­ής είπε ότι γνωρίστηκε με τον Κιφ το 1978 λίγα χρόνια αφού γνώρισε τη δόξα με τις επιτυχίες του. Ωστόσο, όπως είπε στο Entertainm­ent Tonight, ο ίδιος δεν είχε την παραμικρή διάθεση να δημοσιοποι­ήσει τη σχέση του. «Είμαστε μαζί τόσο πολλά χρόνια. Ολοι γνωρίζουν ότι είμαστε μία ομάδα. Ολοι όσοι ξέρω το γνωρίζουν αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό τον λόγο και ποτέ δεν σκέφτηκα να το αναφέρω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να εκδηλώνετα­ι».

«Πίστευα ότι οι θαυμαστές μου θα απογοητεύο­νταν αν το γνώριζαν», δήλωσε ο 73χρονος τραγουδιστ­ής.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece