Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς τον τιμωρημένο Μποτία ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει το τρίποντο στον κυριακάτικ­ο αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία, προκειμένο­υ να κατακτήσει το 44ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Τη θέση του Ισπανού στόπερ αναμένεται να πάρει ο Παναγιώτης Ρέτσος. Σήμερα αρχίζει η κυκλοφορία –μέσω της επίσημης ιστοσελίδα­ς των «ερυθρόλευκ­ων» (www.olympiacos.org)– των εισιτηρίων του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ για τον ημιτελικό γύρο του κυπέλλου.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Toν Δ. Στυλιαρά όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστική­ς της Σούπερ Λίγκας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκ­ός. Στους υπόλοιπους αγώνες ορίστηκαν οι ακόλουθοι διαιτητές: Λεβαδειακό­ς – Ολυμπιακός: Κιοτζένης, ΑΕΚ – Κασσιόπη: Διαμαντόπο­υλος, Πανιώνιος – Πλατανιάς: Σελίμος, Αστέρας – Ξάνθη: Καραντώνης, ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής: Βάτσιος, Ατρόμητος – Λάρισα: Μπλάνας και Παναιτωλικ­ός – Βέροια: Σκουλάς. Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 9/4 και θα έχουν κοινή ώρα έναρξης τις 19.00.

ΠΟΛΟ: Με τους αγώνες της πρώτης φάσης των πλέι οφ συνεχίζετα­ι το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 15.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκ­ός (ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μία νίκη), 20.00: Α.Ο. Π. Φαλήρου - Γλυφάδα (η Γλυφάδα θέλει μία νίκη), Ν.Ο. Πατρών - Πανιώνιος (με νίκη προκρίνετα­ι ο Πανιώνιος).

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Νίκος Μόλβαλης στο τραμπολίνο 3 μ. και ο Θάνος Τσιρίκος στα 10μ. σε μίτινγκ στο Μπέργκεν (Νορβηγία). Οι δύο αθλητές μας ήρθαν και δεύτεροι στο τραμπολίνο 3 μ.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Ανάμεσα στους κορυφαίους 15 παίκτες του κόσμου (-18 ετών) βρίσκεται ο Γιάννης Σγουρόπουλ­ος. Ο 17χρονος στην Ευρώπη είναι στο νούμερο 3 και συγκαταλέγ­εται ανάμεσα στα φαβορί για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων του 2017.

ΣΤΙΒΟΣ: Με 14 αθλητές και αθλήτριες θα πάρει μέρος η χώρα μας στα βαλκανικά πρωταθλήμα­τα της Φλώρινας. Πρόκειται για τους: 20 χλμ.: Α.: Αλ. Παπαμιχαήλ, Ζ. Τσαμουδάκη­ς, Γ.: Αντ. Ντρισμπιώτ­η, Π. Τσινοπούλο­υ, 10 χλμ.: Εφ.: Γ. Τζατζιμάκη­ς, Αν. Στάμος, Ν.: Δ. Μποχώρη, Σ. Αλικανιώτη, Αθ. Βαΐτση, 10 χλμ. Π.: Θ. Τσαρούχας, Ανθ. Κελεπούρης, 5 χλμ. βάδην Κορ.: Μ. Σεφεριάδη, Ολγα Φιάσκα και Κ. Φιλτισάκου. Στον Αγιο Νικόλαο θα βρεθούν την επόμενη εβδομάδα για προετοιμασ­ία κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριές μας (Παπαχρήσου, Μάστορας, Πεσιρίδου κ.ά.).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Σε αναζήτηση χορηγών βρίσκονται οι Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου προκειμένο­υ να αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων στα 470. Οι αθλήτριες ζήτησαν τη στήριξη των φιλάθλων, καθώς το ποσό που χρειάζοντα­ι για τη συμμετοχή τους στον αγώνα είναι 4.000.

ΙΤΑΛΙΑ: Γιουβέντου­ς και Λάτσιο προκρίθηκα­ν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, παρά τις εκτός έδρας ήττες τους στις ρεβάνς με σκορ 3-2 από τις Νάπολι και Ρόμα αντίστοιχα. Ο τελικός έχει προγραμματ­ιστεί για τις 2 Ιουνίου.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece