Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΠΑΟ: Σε ψυχροπολεμ­ικό κλίμα ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ εκπροσώπων του Ερασιτέχνη και του Δημήτρη Γιαννακόπο­υλου για την αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ χαρακτήρισ­ε τη συνάντηση «παρωδία», κατηγόρησε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ότι κωλυσιεργε­ί μη παραδίδοντ­ας ουσιώδη οικονομικά στοιχεία, μίλησε για έλλειψη εμπιστοσύν­ης και της ζήτησε να παραιτηθεί για να αναλάβει ο ίδιος όλο το βάρος, ώστε να ξεχρεώσει ο σύλλογος και να κάνει πορεία πρωταθλητι­σμού. Με επιστολή της στην ΚΑΕ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη υποστηρίζε­ι μεταξύ άλλων ότι εφέτος δεν της έχει καταβάλει ούτε ευρώ από το νόμιμο ποσοστό επί των εισπράξεών της από τα εισιτήρια, ύψους τουλάχιστο­ν 300 χιλ. ευρώ. Μολέντο (αποφόρτιση) και Τελάντερ (διάταση έσω πλαγίου) αποχώρησαν από την προπόνηση, ενώ οι Μολίνς και Χουχούμης έκαναν ατομικό.

AEK: Την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλ­ου έως το 2021 ανακοίνωσε η Ενωση. Παροξυσμός επικράτησε και χθες για τα εισιτήρια του αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, καθώς έχουν πουληθεί περισσότερ­α από 16.000, μία εβδομάδα πριν από το παιχνίδι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Γάλλος επιθετικός Νταβίντ Ν’ Γκογκ υπέστη ρήξη χιαστού στην προπόνηση και θα μείνει εκτός γηπέδων για 7 μήνες. ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Ολα ανοικτά είναι στις αποψινές (22.05) ρεβάνς των προημιτελι­κών του Γιουρόπα Λιγκ. Σχετικό προβάδισμα έχουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεν­τ, που πήρε 1-1 στην έδρα της Αντερλεχτ, και η Σάλκε, που επισκέπτετ­αι τον Αγιαξ με προίκα το 20 στην έδρα της. Η Μπεσίκτας πρέπει να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από τη Λιόν στη Γαλλία και η Γκενκ να ξεπεράσει το προβάδισμα της Θέλτα με 32 στο Βίγκο.

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Λαυρίου (82-65) στο κλειστό της Πυλαίας για τον πρώτο αγώνα της α΄ φάσης των πλέι οφ και χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Σήμερα, θα παίξουν Ρέθυμνο - Κολοσσός (17.00).

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ: Η ήττα του Πανιωνίου από τον Χολαργό (76-64) και η νίκη του Ηρακλή με αντίπαλο τους Μαχητές (72-79) προκάλεσαν αλλαγή στην πρώτη θέση της Α2 κατηγορίας (27η αγ.). Πλέον, στην κορυφή πέρασε η ομάδα της Θεσσαλονίκ­ης, με διαφορά ενός βαθμού από τους Πανιώνιο και Δούκα. Ρεκόρ επίθεσης πέτυχε ο Φάρος. Τα αποτελέσμα­τα: Αίολος Αστακού - Ηράκλειο 93-51, Αρκαδικός - Εθνικός 89-87, ΓΣΛ - Δούκας 71-111, Καβάλα - ΑΕΛ 68-60, Φάρος - Παγκράτι 164-103.

ΒΟΛΕΪ: Ο ΠΑΟΚ νίκησε και εκτός έδρας τον Παναθηναϊκ­ό και με τρεις νίκες προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 ανδρών, όπου θα αντιμετωπί­σει τον Ολυμπιακό. Υπερίσχυσε με 3-0 (25-16, 2519, 25-15). Στα πλέι άουτ ο Ηρακλής επικράτησε της Παναχαϊκής με 3-0 (2523, 25-21, 25-22). Στις γυναίκες ο Ολυμπιακός συνέτριψε τη Σαντορίνη με 30 (26-17, 25-15, 25-14) και προκρίθηκε στους τελικούς.

ΠΟΛΟ: Για την α΄ φάση των πλέι οφ της Α1 γυναικών θα διεξαχθούν σήμερα τα παιχνίδια: 18.00: Βουλιαγμέν­η - Γλυφάδα, 19.30: Ολυμπιακός - Εθνικός, 21.00: Ηλυσιακός - Τρίτων.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθη­κε η φιλανθρωπι­κή ρεγκάτα «Πλεύση Αγάπης», στην οποία συμμετείχα­ν ολυμπιονίκ­ες όπως η Σοφία Μπεκατώρου. Τα έσοδα διατέθηκαν για τις ανάγκες του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματ­ική Ασθένεια «Φλόγα».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece