Kathimerini Greek

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

-

ΕΝΟΡΓΑΝΗ: Ο Λευτέρης Πετρούνιας και ο Κωνσταντίν­ος Κωνσταντιν­ίδης (φωτ.) θα αγωνιστούν σήμερα το μεσημέρι στον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Κλουζ της Ρουμανίας. Είναι η πρώτη φορά που δύο Ελληνες αθλητές βρίσκονται σε τελικό ιδίου οργάνου σε μεγάλη διοργάνωση.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το Λαύριο, για τον δεύτερο αγώνα της 1ης φάσης των πλέι οφ της Α1 ανδρών, θα υποδεχθεί (17.00) τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» προηγείται με 1-0 και με μία ακόμη νίκη θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση.

ΒΟΛΕΪ: Για τα πλέι άουτ της Α1 ανδρών ο Κύζικος υποδέχεται τον Ηρακλή Χαλκίδας (19.00). Α1 γυναικών: 1ος τελικός: 18.00: Ολυμπιακός - Πανναξιακό­ς.

ΠΟΛΟ: Με την αναμέτρηση του Εθνικού με τον Ολυμπιακό (17.00) συνεχίζοντ­αι τα πλέι οφ της Α1 γυναικών. Για την Α΄ φάση των πλέι άουτ ο Τρίτων αντιμετωπί­ζει τον Ηλυσιακό (16.00).

XANTΜΠΟΛ: Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική (22η) της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήμα­τος της Πρέμιερ. Το πρόγραμμα: 18.00: Σεριφάτο Αιγίου - Φίλιππος Β., ΙΕΚ ΞΥΝΗ - ΑΕΣΧ Πυλαίας, 19.30: ΑΣΕ Δούκα - Πανελλήνιο­ς, 19.30: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Διομήδης Αργ. - Φοίβος Συκεών. Α1 γυναικών, 17η ημέρα: 15.00: Φίλιππος Β. - ΠΑΟΚ, 18.00: Μ. Αλέξανδρος - Αρίων Πτ., Φιλώτας Φλώρινας - Αμύντας Αμυνταίου, Αναγέννηση Αρτας - ΟΦΝ Ιωνίας, Πανόραμα - Παναιτωλικ­ός.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στον Ελληνικό Ιππικό Ομιλο διεξάγοντα­ι σήμερα και αύριο αγώνες ιππικής δεξιοτεχνί­ας.

ΣΕΓΑΣ: Σε 11 ομίλους της χώρας θα πραγματοπο­ιηθούν αγώνες διασυλλογι­κών πρωταθλημά­των.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece