Kathimerini Greek

Το δράμα του Τζ. Κίμελ και τα βέλη κατά Τραμπ

-

περιπέτειά του μίλησε συγκινημέν­ος ο γνωστός παρουσιαστ­ής και κωμικός Τζίμι Κίμελ στην εκπομπή του «Jimmy Kimmel Live». Ο Κίμελ αποκάλυψε ότι ο νεογέννητο­ς γιος του Ουίλιαμ Τζον Κίμελ, που ήρθε στη ζωή στις 21 Απριλίου, αντιμετωπί­ζει σοβαρά καρδιακά προβλήματα.

Στον μονόλογό του, τη Δευτέρα το βράδυ, ο Κίμελ είπε ότι η σύζυγός του Μόλι Μακ Νίαρνι είχε έναν πολύ εύκολο τοκετό. «Μέχρι τρεις ώρες μετά τη γέννησή του φαινόταν ένα υγιές κανονικό μωρό», είπε ο παρουσιαστ­ής και αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να γνωρίσει ο μικρός Μπίλι, όπως τον φωνάζουν, τη δίχρονη αδερφή του Τζέιν.

Ωστόσο, στη συνέχεια μια νοσοκόμα πρόσεξε ότι το μωρό παρουσίαζε κάποια καρδιακή ανωμαλία και ότι το χρώμα του δεν ήταν φυσιολογικ­ό. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το νεογνό δεν λάμβανε αρκετό οξυγόνο στο αίμα του. «Οι ακτινογραφ­ίες απέκλεισαν πρόβλημα στους πνεύμονες, που σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα στην καρδιά του», είπε ο Τζίμι Κίμελ.

Στη συνέχεια η φωνή του έσπασε. Περιέγραψε τις στιγμές που ακολούθησα­ν: «Το δωμάτιο γέμισε με γιατρούς και μηχανήματα. Ηταν τρομερό πράγμα. Η γυναίκα μου ήταν ακόμη στην ανάνηψη, δεν είχε ιδέα τι γινόταν κι εγώ στεκόμουν στη μέση ενός δωματίου με πολλούς ανήσυχους ανθρώπους να με κοιτάζουν, οι οποίοι προσπαθούσ­αν να καταλάβουν ποιο είναι το πρόβλημα».

Aσθένεια στην καρδιά

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστ­ής των φετινών Οσκαρ αποκάλυψε ότι ο γιος του πάσχει από σοβαρή ασθένεια στην καρδιά και ότι τρεις ημέρες μετά τη γέννησή του υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς που διήρκεσε τρεις ώρες. «Αυτές ήταν οι τρεις μακρύτερες ώρες της ζωής μου», είπε ο Κίμελ προσθέτοντ­ας ότι τώρα ο μικρός Μπιλ πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Eπίσης ο Κίμελ επέκρινε την προτεινόμε­νη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ περικοπή των πόρων των Εθνικών Ινστιτούτω­ν Υγείας και επικρότησε το Κογκρέσο, που ζήτησε αύξηση των δαπανών. «Αν το μωρό σου πρόκειται να πεθάνει χωρίς κάτι τέτοιο να είναι αναγκαίο, τότε δεν θα πρέπει να έχει καμία σημασία πόσα χρήματα βγάζεις. Ασχετο αν είσαι Ρεπουμπλικ­ανός ή Δημοκρατικ­ός ή οτιδήποτε άλλο. Ολοι συμφωνούμε με αυτό. Σωστά;» και προσέθεσε ότι οι πολιτικοί στην Ουάσιγκτον που πρόκειται να συζητήσουν για το θέμα της ιατροφαρμα­κευτικής περίθαλψης «πρέπει να το καταλάβουν πολύ καλά αυτό».

Μίλησε για το πρόβλημα υγείας του μωρού του και επέκρινε την προτεινόμε­νη περικοπή πόρων για την Υγεία.

 ??  ?? Ο Τζίμι Κίμελ με την έγκυο, τότε, γυναίκα του Μόλι Μακ Νίαρνι. Ο Κίμελ μίλησε για την περιπέτεια υγείας του νεογέννητο­υ γιου του.
Ο Τζίμι Κίμελ με την έγκυο, τότε, γυναίκα του Μόλι Μακ Νίαρνι. Ο Κίμελ μίλησε για την περιπέτεια υγείας του νεογέννητο­υ γιου του.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece