Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΠΟΛΟ: Τέλος στο νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στην Α1 γυναικών έβαλε η Βουλιαγμέν­η και, μάλιστα, μέσα στην έδρα του. Οι αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου επικράτησα­ν με 10-9 στον πρώτο από τη σειρά των τελικών του πρωταθλήμα­τος. Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί αύριο στον Λαιμό. Στην αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών ήταν η σειρά του Ολυμπιακού. Νίκησε τους «μπέμπηδες» με 8-4 και έκανε το 1-0 στη σειρά.

ΒΟΛΕΪ: Ο τέταρτος αγώνας της σειράς των τελικών της Α1 ανδρών διεξάγεται στη Θεσσαλονίκ­η. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.00), με την «ομάδα του Θερμαϊκού» να θέλει μία νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο.

ΣΤΙΒΟΣ: Αντιδράσει­ς έχει προκαλέσει στους αθλητές η πρόταση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία­ς Στίβου να μηδενιστού­ν τα ρεκόρ, ώστε ανάμεσα σε αυτά να μην υπάρχουν επιδόσεις ύποπτες για χρήση φαρμάκων. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήμα­τος που θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στο Καραϊσκάκη, θα δρομολογηθ­ούν ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Στο «κάδρο» παραμένουν ο Τάκης Λεμονής και ο 51χρονος Γάλλος Ρεμί Γκαρντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Focus, ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας εξετάζουν την περίπτωση του 32χρονου Γερμανού επιθετικού της Βόλφσμπουρ­γκ Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο έχει πετύχει 15 γκολ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ­ΟΣ: Επιστροφή στη βάση του σήμερα για τον Χρήστο Δώνη! Ο δανεισμός του στον Ηρακλή έληξε και θα συμμετέχει πλέον στις προπονήσει­ς των «πρασίνων». Ο Ζέκα μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεω­ν, ενώ οι Εμποκού, Κουλιμπαλί και Τελάντερ έκαναν ατομικό.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ­Σ: Η «μάνα του λόχου» του Παναθηναϊκ­ού ανακοίνωσε την προκήρυξη γενικής συνέλευσης για τις 27 Μαΐου, ενώ στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι και η διενέργεια εκλογών.

ΑΘΩΟ έκρινε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημά­των τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιο, ο οποίος κατηγορούν­ταν για «ψευδορκία» στη δίκη του «μικρού koriopolis», επειδή, σύμφωνα με την εισαγγελέα Β. Σακελλαροπ­ούλου, κατά την κατάθεσή του: α) απέκρυψε την ύπαρξη του «integrity officer» (υπεύθυνος ακεραιότητ­ας) της ΕΠΟ και β) απέκρυψε τις πειθαρχικέ­ς αποφάσεις της αθλητικής Δικαιοσύνη­ς που λήφθηκαν το καλοκαίρι του 2011 για τις τιμωρίες της Καβάλας από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για χειραγώγησ­η αγώνων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece