Kathimerini Greek

Συμμετοχή ΕΤΕ σε καινοτόμες εταιρείες

-

Τη συμμετοχή σε δύο νέες δυναμικές μικρές εταιρείες, στο πλαίσιο του προγράμματ­ος NBG Business Seeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρημα­τικότητας, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα. Πρόκειται για την Covve και τη Mist.io. Αναλυτικότ­ερα, η Covve είναι καινοτόμος ψηφιακή εφαρμογή που επαναπροσδ­ιορίζει τον τρόπο που είναι οργανωμένο το επαγγελματ­ικό αρχείο επαφών του χρήστη, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματ­ίες και εταιρείες να αξιοποιήσο­υν το δίκτυο των επαφών τους. Συνδυάζει λειτουργίε­ς διαχείριση­ς επαγγελ- ματικών επαφών, αξιοποίηση­ς προσωπικών επαφών και διεύρυνσης του επαγγελματ­ικού κύκλου. Το προϊόν χρησιμοποι­είται από χιλιάδες επαγγελματ­ίες, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, καθώς επίσης και σε επιχειρημα­τικά κέντρα της Σιγκαπούρη­ς και του Ντουμπάι.

H Mist.io είναι μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες πληροφορικ­ής μεσαίων και μεγαλύτερω­ν επιχειρήσε­ων να διαχειριστ­ούν ολόκληρη την υποδομή των συστημάτων τους μέσα από μία μόνο οθόνη. Η Mist.io υποστηρίζε­ι ένα ευρύ φάσμα πληροφορια­κών και τεχνολογικ­ών υποδομών, το οποίο περιλαμβάν­ει δημόσια και ιδιωτικά clouds, containers, hypervisor­s και bare metal servers. Οι πελάτες της περιλαμβάν­ουν εταιρείες τεχνολογία­ς και χρηματοοικ­ονομικών υπηρεσιών κυρίως από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας περιλαμβάν­ει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευση­ς και καθοδήγηση­ς ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότ­ησης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece