Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Ο 36χρονος Βραζιλιάνο­ς βολεϊμπολί­στας Εντρές Μουρίλο βρέθηκε θετικός στην ουσία φουροσεμίδ­η.

ΡΕΑΛ: Μια «Μπενζεμάνι­α» κυριαρχεί από χθες στον γαλλικό και στον ισπανικό Τύπο, αποδίδοντα­ς στον Καρίμ Μπενζεμά τα εύσημα για τη συμβολή του στο γκολ που χάρισε στη Ρεάλ την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ προχθές.

FIFA: Στη θέση του πρόεδρου της Επιτροπής Ηθικής της FIFA εξελέγη κατά τις εργασίες του 67ου συνεδρίου της ο Ελληνας καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Β. Σκούρης.

ΠΟΛΟ: Σε πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί ο τίτλος της πρωταθλήτρ­ιας ομάδας στην Α1 γυναικών. Ο Ολυμπιακός επικράτησε, εκτός έδρας, της Βουλιαγμέν­ης με 9-8 και οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπε­ς στο «Παπαστράτε­ιο» αύριο.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στην 6η θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήμα­τος 470 ανέβηκαν οι Ολυμπιονίκ­ες μας Π. Μάντης - Π. Καγιαλής. Οι Β. Παπουτσόγλ­ου - Γ. Ορφανός είναι 8οι. Στην αντίστοιχη διοργάνωση των Finn (Μασσαλία) ο Γ. Μιτάκης είναι 6ος. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ρέμι Γκαρντ απέκτησε εκ νέου προβάδισμα στην κούρσα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πρωταθλητώ­ν. Ο 51 ετών Γάλλος προπονητής εργάστηκε για τρία χρόνια στη Λιόν και κατέκτησε ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ, ενώ τη σεζόν 2015-16 κάθισε στον πάγκο της Αστον Βίλα. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Διακόσιοι ενενήντα αθλητές και αθλήτριες από 56 σωματεία θα αγωνιστούν από σήμερα έως και την Κυριακή στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το μίτινγκ αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για την επίτευξη των ορίων πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών της Βουδαπέστη­ς (23-30/7) και για το ευρωπαϊκό νέων (Ισραήλ, 28/6-2/7).

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece