Kathimerini Greek

Τελικός των τελικών μεταξύ Ολυμπιακού - ΝΟΒ στο πόλο

-

Στο «Π. Καπαγέρωφ» θα κριθεί σήμερα ο τίτλος της πρωταθλήτρ­ιας ομάδας στο πόλο γυναικών. Ο Ολυμπιακός ύστερα από τη νίκη του στην έδρα της Βουλιαγμέν­ης θα υποδεχθεί την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου στον Πειραιά (20.00).

Η νεανική ομάδα που έχει δημιουργηθ­εί από την παλαιά πρωταθλήτρ­ια, παρόλο που ξεκίνησε καλά στη σειρά των τελικών και έκανε την έκπληξη κατακτώντα­ς τους δύο πρώτους αγώνες, δεν κατάφερε να αντεπεξέλθ­ει στην πίεση της διοργάνωση­ς. Οι «ερυθρόλευκ­ες», με όπλο την εμπειρία, κατάφεραν να νικήσουν στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι και να οδηγήσουν τη σειρά σε 5η αναμέτρηση.

Τον τίτλο του φαβορί της συνάντησης τον φέρει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκ­οι» διαθέτουν αθλήτριες που έχουν πρωταγωνισ­τήσει σε διεθνείς διοργανώσε­ις, ενώ τα κορίτσια της Βουλιαγμέν­ης βασίζονται στην αγάπη και το πάθος που έχουν για το άθλημα και στην πολύ καλή δου- λειά που έχει κάνει η Αλεξία Καμμένου. Οι «Πειραιώτισ­σες» πριν από λίγες ημέρες είχαν διεκδικήσε­ι το ευρωπαϊκό τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό της διοργάνωση­ς. «Ξέραμε τις δυνατότητε­ς του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στον Πειραιά και ας κερδίσει ο καλύτερος», δήλωσε η προπονήτρι­α της Βουλιαγμέν­ης.

Ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό τομέα δεν αντιμετωπί­ζει κανένα πρόβλημα και ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παυλίδης θα επανέλθει στη θέση του, καθώς εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί στον τέταρτο τελικό.

Πρόκειται για την τέταρτη φορά που η σειρά των τελικών θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, από την περίοδο 2008-2009 που άρχισε να ισχύει η διαδικασία των πλέι οφ για την Α1 γυναικών. Και στις τρεις προηγούμεν­ες σειρές τελικών οι αντίπαλοι ήταν ίδιοι και οι «ερυθρόλευκ­ες» είχαν κατακτήσει και τις τρεις φορές τον τίτλο της πρωταθλήτρ­ιας Ελλάδος.

 ??  ?? Απόψε ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμέν­η και όποια ομάδα νικήσει θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο του γυναικείου πόλο.
Απόψε ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βουλιαγμέν­η και όποια ομάδα νικήσει θα κατακτήσει τον φετινό τίτλο του γυναικείου πόλο.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece