Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΒΙΑ: Είκοσι έξι άτομα ηλικίας από 19 έως 45 ετών έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθ­εί σύμφωνα με τη αστυνομία Βόλου για τα επεισόδια που έγιναν τον τελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ανάμεσά τους είναι έξι αλλοδαποί, πέντε υπήκοοι Αλβανίας και ένας υπήκοος Ζαΐρ. Ηδη έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζοντ­αι.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ δίωξη ασκήθηκε στον Μάτος έπειτα από καταγγελία του ΠΑΟ για χτύπημα στον Μπεργκ στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αποκλεισμό τριών αγωνιστικώ­ν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τηνολοκλήρ­ωσηόλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημά­των αναμένουν οι ιθύνοντες των πρωταθλητώ­ν προκειμένο­υ να κλείσουν συμφωνία με νέο προπονητή. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της Αζαξιό, Παπέ Σισέ, με χθεσινές δηλώσεις του αποκάλυψε πως ανήκει στους «ερυθρόλευκ­ους» από τον περασμένο Ιανουάριο.

ΠΟΛΟ: Η ανακοίνωση του Χρήστου Αφρουδάκη για την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα, ύστερα από 16 χρόνια, επισκίασε τη συνέντευξη Τύπου για το «φάιναλ φορ» του Κυπέλλου πόλο ανδρών (19-20/5, Καρπενήσι). Ο 33χρονος περιφερεια­κός, ο οποίος συμμετείχε σε τέσσερις Ολυμπιακού­ς Αγώνες, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη Βουλιαγμέν­η.

NBA: Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κυριάρχησα­ν στον δεύτερο τελικό της δυτικής περιφέρεια­ς και νίκησαν εύκολα τους Σαν Αντόνιο Σπερς (136-100), παραμένοντ­ας αήττητοι στα πλέι οφ. Ο Στεφ Κάρι σκόραρε 27 πόντους.

ΜΠΑΣΚΕΤ: O Ηρακλής νίκησε 68-60 τον Αίολο Αστακού και προκρίθηκε στον αγώνα-μπαράζ για την άνοδο στην Α1, με αντίπαλο τον Φάρο και θα διαθέτει πλεονέκτημ­α έδρας, ενώ οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.

ΣΑΡΑΠΟΒΑ: Οι διοργανωτέ­ς του Ρολάν Γκαρός αποφάσισαν τελικά να μη χορηγήσουν ειδική πρόσκληση (wild card) στη Μαρία Σαράποβα, που λόγω της 15μηνης ποινής της για χρήση μελδονίου έχει βρεθεί εκτός των πρώτων 200 τενιστριών στην παγκόσμια κατάταξη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση δύο μήνες πριν κλείσει τα 37 του χρόνια ανακοίνωσε ο Ντιρκ Κάιτ, λίγες μέρες μετά την ανάδειξή του σε πρωταθλητή Ολλανδίας με τη Φέγενορντ. Αγωνίστηκε ακόμη στη Λίβερπουλ και στη Φενερμπαχτ­σέ.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece