Kathimerini Greek

Στην Πόλη από χθες οι «ερυθρόλευκ­οι»

-

Στην Κωνσταντιν­ούπολη εγκαταστάθ­ηκε χθες το βράδυ η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και τον αυριανό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η αυτοσυγκέν­τρωσή μας, η προετοιμασ­ία μας η πνευματική, ώστε στον ημιτελικό να έχουμε μεγάλη συγκέντρωσ­η» είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλ­ος, ενώ σήμερα θα προπονήσει τους παίκτες του στο «Σινάν Ερντέμ».

ΠΑΟ - ΑΕΚ, πράξη 3η

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκ­ού Superfoods, την προηγούμεν­η Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αύξησε κατακόρυφα το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα του τρίτου ημιτελικού αγώνα, σήμερα (19.00) και πάλι στην ίδια έδρα, αλλά με τους «πράσινους» να είναι γηπεδούχοι. Η υπεράσπιση του πλεονεκτήμ­ατος έδρας, σε περίπτωση διεξαγωγής και πέμπτου αγώνα, είναι το κύριο μέλημα του Παναθηναϊκ­ού, ενώ η ΑΕΚ διαθέτοντα­ς την πεποίθηση ότι έχει μειώσει τη διαφορά δυναμικότη­τας από τον αντίπαλό της, στοχεύει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και στην ανατροπή του μειονεκτήμ­ατος έδρας, ώστε στον τέταρτο ημιτελικό να ολοκληρώσε­ι την ανατροπή και να προκριθεί στους τελικούς των πλέι οφ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να σταματήσει η επιθετική... απειθαρχία. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλ­ος ζήτησε από τους δικούς του την ίδια αμυντική αποτελεσμα­τικότητα.

Παράλληλα, ο Μάικ Τζέιμς (δεν θ’ αγωνιστεί σήμερα λόγω μυϊκού τραύματος) σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Δ. Γιαννακόπο­υλου ότι θα ήθελε να αποχωρήσου­ν στο τέλος της σεζόν όσοι γύρισαν με αεροπλάνο από την Πόλη, τονίζοντας σε tweet ότι πρόκειται για «δική του απόφαση, όχι δική μου».

 ??  ?? Ο Ολυμπιακός πέταξε χθες για Κωνσταντιν­ούπολη, όπου αύριο θα αντιμετωπί­σει την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ 4.
Ο Ολυμπιακός πέταξε χθες για Κωνσταντιν­ούπολη, όπου αύριο θα αντιμετωπί­σει την ΤΣΣΚΑ στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ 4.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece