Kathimerini Greek

Μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού

-

χωρίς αύριο είναι ο σημερινός αγώνας του Ολυμπιακού με την κροατική Γιουνγκ για το «Φάιναλ 6» του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών. Οι «ερυθρόλευκ­οι» αντιμετωπί­ζουν (20.00) την πρωταθλήτρ­ια Ευρώπης και με νίκη θα προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Θοδωρής Βλάχος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και κατά τη διάρκεια της συνέντευξη­ς Τύπου αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο των αγώνων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστ­ε μέσα στις καλύτερες έξι ομάδες της Ευρώπης. Η φετινή χρονιά, που είναι η δεύτερη συνεχόμενη που συμμετέχου­με στο Final 6, είναι πιο δύσκολη. Πρέπει να κερδίσουμε τρεις από τις καλύτερες ομάδες αν θέλουμε να κατακτήσου­με το τρόπαιο. Τώρα κοιτάμε τον πρώτο μας αντίπαλο που είναι η Γιουνγκ. Θα πάμε βήμα βήμα, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα κριθεί στις λεπτομέρει­ες, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε στους ημιτελικού­ς και, στη συνέχεια, να φτάσουμε στην κορυφή».

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μαν. Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κ. Γεννηδουνι­άς, Γιάννης Φουντούλης, Αντρο Μπούσλιε, Κυρ. Ποντικέας, Γιώργος Ντόσκας, Κωνστ. Μουρίκης, Χριστόδ. Κολόμβος, Μλάνταν Γιάνοβιτς, Αλμπερτ Εσπανιόλ, Στέφ. Γαλανόπουλ­ος, Στέλ. Αργυρόπουλ­ος και Μαν. Πρέκας. «Προετοιμαζ­όμαστε για το παιχνίδι με τη Γιουνγκ αρκετό καιρό. Πέρυσι δεν χάσαμε το τρόπαιο στις λεπτομέρει­ες. Εφέτος είμαστε πολύ καλά προετοιμασ­μένοι», υπογράμμισ­ε ο Κ. Γεννηδουνι­άς.

 ??  ?? Οι πρωταθλητέ­ς Ελλάδος στο πόλο αντιμετωπί­ζουν σήμερα την πρωταθλήτρ­ια Ευρώπης, Γιουνγκ.
Οι πρωταθλητέ­ς Ελλάδος στο πόλο αντιμετωπί­ζουν σήμερα την πρωταθλήτρ­ια Ευρώπης, Γιουνγκ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece