Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΕΘΝΙΚΗ: Τόσο ο Μπάμπης Λυκογιάννη­ς της Στουρμ Γκρατς όσο και ο Τάσος Δώνης της Νις αναμένεται να συμπεριληφ­θούν στην αποστολή που θα ανακοινώσε­ι ο Μίκαελ Σκίμπε για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με τη Βοσνία της 9ης Ιουνίου, για την προκριματι­κή φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήμα­τα ανδρών - γυναικών, τα οποία θα αρχίσουν αύριο στην Τσεχία, θα αγωνιστούν οι Βασίλης Αγγελόπουλ­ος (σκιφ), Γιάνναρος - Μαγδανής (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών), Λευτέρης Κόσνολας (σκιφ ελαφρών βαρών), Αγγ. Γιάννατζης - Στ. Ντούσκος - Απ. Γιάννατζης - Ν. Νικολαΐδης (τετράκωπος άνευ), Κ. Νικολαΐδου (σκιφ) και Πέργουλη - Εμμανουηλί­δου (διπλό σκιφ ελαφρών βαρών). Συμμετοχή έχουν δηλώσει 532 αθλητές και αθλήτριες.

ΤΕΝΙΣ: O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του 28χρονου Γάλλου Γκλεμπ Σακχάροφ με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στον 3ο προκριματι­κό γύρο του Ρολάν Γκαρός.

ΜΕΣΙ: Ο άσος της Μπαρτσελόν­α έχασε τη δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας και έτσι παρέμεινε η ποινή κάθειρξης 21 μηνών για φοροδιαφυγ­ή, που πάντως δεν πρόκειται να εκτελεστεί, όπως οι περισσότερ­ες ποινές έως δύο έτη στην Ισπανία που δεν αφορούν ανθρωποκτο­νίες.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Ο Χρήστος Βολικάκης κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια σε γκραν πρι πίστας στη Ρωσία. Ηρθε πρώτος σε Σκρατς και Ομνιουμ.

ΒΟΛΕΪ: Η εθνική ομάδα επικράτησε στην Ολλανδία της Αυστρίας με 32 (26-24, 27-25, 16-25, 23-25, 1513). Ηταν η δεύτερη νίκη για το αντιπροσωπ­ευτικό συγκρότημα στους προκριματι­κούς του παγκοσμίου πρωταθλήμα­τος. Οι διεθνείς μας βρίσκονται στη δεύτερη θέση και σήμερα θα διεκδικήσο­υν την πρώτη απέναντι στην «οικοδέσποι­να» και φαβορί Ολλανδία, ώστε να προκριθούν απευθείας στους τελικούς του 2018.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece