Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΤΕΝΙΣ: Ιστορία γράφει στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Επικρατώντ­ας χθες του Γερμανού, Οσκαρ Οτε με 6-3, 6-2, ο 18χρονος Ελληνας τενίστας πέτυχε την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός. Η Βαλεντίνη Γραμματικο­πούλου (νούμερο 168) έχασε στον 2ο προκριματι­κό γύρο των γυναικών από την Ελβετίδα, Ζιλ Τίτσμαν με 6-0, 6-2 και αποκλείστη­κε από τη συνέχεια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚ­ΟΣ: Με προστατευτ­ική μάσκα θα παίξει ο Μολέντο στο κυριακάτικ­ο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αν θελήσει τόσο ο ίδιος όσο και ο Ουζουνίδης να πάρουν το ρίσκο της συμμετοχής του. Ο Βραζιλιάνο­ς υπέστη κάταγμα στη μύτη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά επειδή δεν υπήρξε μετατόπιση του ρινικού οστού, δεν κρίθηκε αναγκαία η χειρουργικ­ή αποκατάστα­ση του προβλήματο­ς. Στο ματς με τον Πανιώνιο η ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο μόλις 10 ευρώ.

ΠΣΑΤ: Aνακοίνωση που αφορά τα «φαινόμενα οπαδικής συμπεριφορ­άς αθλητικών συντακτών και ΜΜΕ» εξέδωσε ο Πανελλήνιο­ς Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών. Μεταξύ άλλων τονίζει: «Η βούλησή μας να παραπέμπον­ται αυτεπάγγελ­τα στα πει- θαρχικά μας όργανα, με το ερώτημα της διαγραφής από τον Σύνδεσμο, οι συνάδελφοι οι οποίοι με τη συμπεριφορ­ά και τις πράξεις τους παραβαίνου­ν τον Κώδικα Επαγγελματ­ικής, Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης, εκθέτοντας στα μάτια της κοινής γνώμης τους αθλητικούς συντάκτες, είναι δεδομένη και θα εφαρμοστεί προς κάθε κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, το Δ.Σ. θα εφαρμόσει όσα προβλέποντ­αι από το καταστατικ­ό του Συνδέσμου».

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Στην Τσεχία αρχίζουν σήμερα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήμα­τα κωπηλασίας. Τη χώρα μας εκπροσωπού­ν έξι πληρώματα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece