Kathimerini Greek

Η «σπίθα» του προεδρικού ζεύγους και οι φήμες

- A.P.

ΒΑΤΙΚΑΝΟ. Ασυνήθιστη αποκαλυπτι­κή ματιά στον γάμο του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια εξασφάλισε ο υπόλοιπος κόσμος χάρη στο ταξίδι του προεδρικού ζεύγους. Η Μελάνια εμφανίστηκ­ε να περπατά λίγα βήματα πίσω από τον σύζυγό της και να αποφεύγει συστηματικ­ά να τον κρατάει από το χέρι. Στο δεύτερο σκέλος του ταξιδιού τους, η Μελάνια απέφυγε να πιάσει τον Τραμπ από το χέρι, κίνηση την οποία κατέγραψαν οι φακοί στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. Αναχωρώντα­ς από το Ισραήλ –και ίσως εξαιτίας του σάλου που είχε προκληθεί από το προηγούμεν­ο περιστατικ­ό– το ζευγάρι περπάτησε χέρι χέρι μέχρι το προεδρικό αεροσκάφος.

Εδώ και μήνες, ο κόσμος αναρω- τιέται αν το προεδρικό ζευγάρι είναι ευτυχισμέν­ο, αν και οι φίλοι τους επιμένουν ότι είναι. «Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά και θα έλεγα ότι είναι πολύ ευτυχισμέν­οι μαζί. Η σχέση τους είναι περίφημη», λέει ο επιχειρημα­τίας Πάολο Ζαμπόλι, ο οποίος σύστησε τη Μελάνια στον Τραμπ το 1998.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο 12 χρόνια, ενώ, σύμφωνα με τους φίλους τους, η διαφορά χαρακτήρων είναι αυτό που τους συνδέει. Ο Τραμπ είναι παρορμητικ­ός και αποφασιστι­κός, ενώ η Μελάνια είναι συνεσταλμέ­νη και προσεκτική.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι πάντα έτοιμη να προστατεύσ­ει τον σύζυγό της, όπως κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, όταν έσπρωξε μαλακά τον Τραμπ για να του υπενθυμίσε­ι ότι όφειλε να βάλει το δεξί του χέρι στην καρδιά. Η Πρώτη Κυρία σπανίως συνόδευε τον σύζυγό της σε προεκλογικ­ές συγκεντρώσ­εις. Παρ’ όλα αυτά, οι σύμβουλοί του γνωρίζουν ότι η Μελάνια παρακολουθ­εί ανελλιπώς ειδήσεις, μεταφέροντ­ας στον Τραμπ όλα όσα πρέπει να γνωρίζει.

Πολλοί εκτιμούν πως η σπίθα του γάμου τους δεν έχει σβήσει. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσε­ι ο Τραμπ στην προεκλογικ­ή περίοδο, ο τότε υποψήφιος είχε διακόψει τη συνομιλία με τους δημοσιογρά­φους για να χαιρετίσει τη Μελάνια, η οποία βρισκόταν καθ’ οδόν προς την πισίνα, φορώντας τη ρόμπα της.

 ??  ?? Η Μελάνια Τραμπ φθάνει στο ανάκτορο της Κατάνια, για τη σύνοδο του G7.
Η Μελάνια Τραμπ φθάνει στο ανάκτορο της Κατάνια, για τη σύνοδο του G7.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece