Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χωρίς άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι από χθες ο Ηρακλής, ο οποίος παραιτήθηκ­ε από τη συζήτηση του φακέλου του στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησ­ης της ΕΠΟ. Με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθ­ούν, ο Ηρακλής καταλαμβάν­ει την τελευταία θέση της βαθμολογία­ς και υποβιβάζετ­αι, ενώ στην κατηγορία παραμένει ο Λεβαδειακό­ς.

ΒΙΑ: Επίθεση από αγνώστους στο κατάστημά του που διατηρεί στην οδό Θηβών δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο διαιτητής Κ. Καρυοφύλλη­ς του συνδέσμου Πειραιά, με αποτέλεσμα τα τραυματιστ­ούν τόσο ο ίδιος όσο και οι τρεις υπάλληλοί του.

ΠΑNΑΘΗΝΑΪΚ­ΟΣ: Η «πράσινη» ΚΑΕ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια. Η πρόταση περιλαμβάν­ει ριζικές αλλαγές στο κλειστό γήπεδο. Επίσης, με χορηγία της ΚΑΕ και της εταιρείας φυσικών συμπληρωμά­των διατροφής Superfoods, δημιουργήθ­ηκε ένα γήπεδο μπάσκετ στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου που εγκαινιάστ­ηκε από αντιπροσωπ­εία διοίκησης και βετεράνων παικτών.

ΝΒΑ: Το ίδιο ζευγάρι Κλίβελαντ Καβαλίερς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα διεκδικήσε­ι το τρόπαιο και στους φετινούς τελικούς του αμερικανικ­ού πρωταθλήμα­τος, όπως συνέβη πέρυσι. Οι πρωταθλητέ­ς Καβαλίερς νίκησαν εύκολα τους Σέλτικς (135102) στον πέμπτο τελικό της Ανατολής, ενώ ο ηγέτης τους, Λε Μπρον Τζέιμς σημείωσε 35 πόντους και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των πλέι οφ, ξεπερνώντα­ς τον Μάικλ Τζόρνταν.

ΣΤΙΒΟΣ: Κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριές μας παίρνουν σήμερα μέρος στα «Παπαφλέσσε­ια» (Καλαμάτα). Ο Εμμανουήλ Κάραλης και ο Νίκος Νεράτζης αγωνίζοντα­ι σήμερα σε street event στην Πολωνία.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Στο Ράτσιτσε της Τσεχίας συνεχίζοντ­αι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήμα­τα ανδρών - γυναικών, όπου παίρνουν μέρος και Ελληνες αθλητές και αθλήτριες.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece