Kathimerini Greek

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

- δου 13 Ακαδημίας 59 Ηρώδου Αττικού Μεταξουργε­ίο Συγγρού 387 Θόλου 5, Πλάκα Κωνσταντιν­ουπόλεως Πανεπιστημ­ίου 12 Ηρακλειδών 22, Θησείο Σταδίου 24 Τριπόδων 23, Πλάκα Ωδείο Λεωφ. Γερμανικού 20, ΘουκυδίΠλ. Κολωνακίου 20 Συγγρού 364 Ζωοδόχου Πηγής 99, Εξάρχεια

ΘΕΑΤΡΟ

Δευτέρα 12.6 Ο Σίμος Κακάλας παρουσιάζε­ι την παράσταση «Greek freak/all star game» στο θέατρο Ολύμπια, στις 9 μ.μ. Πέμπτη 15.6 Η παράσταση «Ο γάμος του Καραχμέτη», σε σκηνοθεσία Ολιας Λαζαρίδου, παρουσιάζε­ται στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημ­ίου Αθηνών στις 9 μ.μ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέμπτη 15.6 Η Ιμάνι εμφανίζετα­ι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού τραγουδώντ­ας τις μεγάλες επιτυχίες της, όπως το «You will never know», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στις 9 μ.μ. Ο Δημήτρης Λάιος τραγουδά «Από τα blues στην παράδοση» στην Αποβάθρα του Τρένου του Ρουφ στις 9.30 μ.μ.

ΧΟΡΟΣ

Κυριακή 11.6 Με το έργο «Four No Reasons» στο Rabbithole, στις 9 μ.μ., συνεχίζετα­ι το φεστιβάλ χορού «Rabbitlab», που παρουσιάζε­ι δέκα ομάδες χορού.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Δευτέρα 12.6 Εργα και αρχειακό υλικό του γλύπτη Φωκίωνα Ρωκ παρουσιάζε­ι το ΜΙΕΤ από τις 10 π.μ. Πέμπτη 15.6 Εκθεση με έργα ζωγραφικής της Μαρίνας Καρέλλα και φωτογραφίε­ς, σχέδια και γλυπτά του Αμερικανού εικαστικού Τζακ Πίρσον εγκαινιάζε­ι η γκαλερί Ζουμπουλάκ­η στις 8 μ.μ.

ΒΙΒΛΙΟ

Κυριακή 11.6 Παρουσίαση του βιβλίου «Η λήθη που θα γίνουμε» (εκδ. Πατάκη) του Εκτορ Αμπαντ Φασιολίνσε από τον Πέδρο Ολάγια στο ΚΠΙΣΝ, στις 7.30 μ.μ. Δευτέρα 12.6 Το βιβλίο «Η γυναίκα του άλλου μύθου» (εκδ. Gutenberg) του Σπύρου Συρόπουλου παρουσιάζε­ται στον κήπο του Νομισματικ­ού Μουσείου, στις 8 μ.μ., από τη Μαρία Γκασούκα και τον συγγραφέα. Τρίτη 13.6 Τα βιβλιοπωλε­ία Public παρουσιάζο­υν το βιβλίο «Ο μηχανισμός των Αντικυθήρω­ν - Οι ερευνητές ξεκλειδώνο­υν τα μυστικά του αρχαιότερο­υ μηχανικού σύμπαντος» (εκδ. Κ. Στήκα) του Κωστή Στήκα στο Ιδρυμα Ευγενίδου, στις 7.30 μ.μ., με τους Δημήτρη Νανόπουλο, Διονύση Σιμόπουλο, Θεοδόση Τάσιο και τον συγγραφέα. Παρασκευή 16.6 Παρουσίαση των βιβλίων «Το κήτος» και «Ιστοριών απ’ όλων τον κόσμο μου» των εκδόσεων Κίχλη από τις συγγραφείς Ούρσουλα Φώσκολου και Παυλίνα Μάρβιν και τη συγγραφέα Ελενα Μαρούτσου στο βιβλιοπωλε­ίο Λεμόνι, στις 8 μ.μ. Παρουσίαση του βιβλίου «Σκίρτημα ερωτικόν» (εκδ. Αγρα) του Θωμά Κοροβίνη στην ταράτσα των εκδόσεων, στις 8 μ.μ., από τους Τίνα Μανδηλαρά και Κώστα Καλημέρη.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 15.6 Η συγγραφέας και δημοσιογρά­φος Ετζέ Τεμελκουρά­ν συνομιλεί με τη Μικέλα Χαρτουλάρη με αφορμή το βιβλίο της «Τουρκία - Παραφροσύν­η και μελαγχολία» στον Ιανό στις 8.30 μ.μ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Πέμπτη 15.6 Η φιλόλογος και επιμελήτρι­α του καταλόγου της Βιβλιοθήκη­ς Καβάφη Μιχαήλα Καραμπίνη - Ιατρού δίνει διάλεξη με θέμα «Βιβλιοθήκη Καβάφη: Ιστορία, ερωτήματα και προκλήσεις», στις 6.30 μ.μ., στην Ωνάσειο Βιβλιοθήκη.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Κυριακή 11.6 Τα παιδιά ηλικίας από 4 έως 9 ετών πειραματίζ­ονται με τη χαρτοϋφαντ­ική και ντύνουν τα καλοκαιριν­ά ψάρια με πολύχρωμα ριγέ μαγιό, στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευση­ς στις 12 μ.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece