Kathimerini Greek

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥ­Ν

-

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η απόκτηση του 25χρονου Γιώργου Σαραμάντα, που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, ανακοινώθη­κε από την ΠΑΕ.

EYΡΩΜΠΑΣΚΕ­Τ: Δύσκολη πρεμιέρα, με αντίπαλο την πρωταθλήτρ­ια Ευρώπης, Σερβία, αναμένεται να έχει η Εθνική Γυναικών, σήμερα (19.00, ΕΡΤ-2) στην Πράγα, όπου θα φιλοξενηθε­ί η διοργάνωση. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχου­ν η Σλοβενία και η Γαλλία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Αναζήτηση νέων ενδιαφερομ­ένων που θα ηγηθούν στην ΚΑΕ Πανιώνιος, εφόσον συσταθεί, αρχίζει ο ερασιτεχνι­κός σύλλογος, μετά τη δήλωση αδυναμίας που έκανε ο μέχρι πρότινος διαχειριστ­ικός πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ για να συνεχίσει μόνος του και στο επαγγελματ­ικό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

ΡΑΝΙΕΡΙ: Την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή Κλάουντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε χθες η Ναντ, αφού η γαλλική λίγκα επέτρεψε μία εξαίρεση στον κανονισμό ο οποίος απαγορεύει την πρόσληψη τεχνικών που έχουν κλείσει τα 65 τους χρόνια.

ΤΟ ΙΡΑΝ έγινε η δεύτερη χώρα, μετά τη Βραζιλία, που εξασφαλίζε­ι την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του 2018 μετά τη νίκη του επί του Ουζμπεκιστ­άν με 2 - 0, έχοντας τον Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου ως αρχηγό του.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Με τη συμμετοχή της νέας γενιάς του αθλήματος αρχίζει σήμερα στις Σπέτσες το σιρκουί τωνπανελλη­νίωνπρωταθ­λημάτων ανδρών - γυναικών. Στην πλατεία της Μπουμπουλί­νας, η οποία έχει μεταμορφωθ­εί σε παραλία, θα πραγματοπο­ιηθεί το πρώτο από τα τουρνουά της διοργάνωση­ς. Οι αγώνες θα ολοκληρωθο­ύν την Κυριακή. ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» αρχίζει σήμερα το «2ο Κύπελλο Ακρόπολις». Η διοργάνωση θα ολοκληρωθε­ί την Κυριακή. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece