Kathimerini Greek

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-

ΜΠΑΣΚΕΤ: Τη Γαλλία θα αντιμετωπί­σει αύριο (21.30) η Εθνική γυναικών, για τον τρίτο αγώνα της στον Γ΄ όμιλο του Ευρωμπάσκε­τ που διεξάγεται στην Τσεχία.

ΣΤΙΒΟΣ: Με τους προκριματι­κούς αρχίζει σήμερα το πρωί (09.00) στο Παμπελοπον­νησιακό η δεύτερη και τελευταία ημέρα των πανελληνίω­ν πρωταθλημά­των στίβου. Το απόγευμα (ώρα έναρξης 16.45) ξεχωρίζει η συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη (επί κοντώ), ενώ θα διεξαχθούν και οι τελικοί σε σφυροβολία, άλμα εις μήκος, σφαιροβολί­α, 400 μ. εμπ., 200 μ., 800 μ., 5.000 μ., 4Χ400 (Γ) και δισκοβολία, άλμα εις ύψος, 400 μ. εμπ., άλμα εις μήκος, 200 μ., ακοντισμός, 800 μ., 5.000 μ. και 4Χ400 μ. (Α).

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ: Στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» σήμερα θα διεξαχθεί η τελευταία ημέρα του κύπελλου «Ακρόπολης».

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Αγώνες στη μνήμη του Τσέστο Γκολομέεβ διεξάγοντα­ι στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Με τη συμμετοχή 7.033 αθλητών και αθλητριών θα αρχίσει μεθαύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπου­λος», στο Περιστέρι, το «Cosmogym Festival & Contest». Πρόκειται για τη μεγαλύτερη indoor διοργάνωση που διεξάγεται στη χώρα.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Με τους τελικούς σε άνδρες και γυναίκες ολοκληρώνε­ται σήμερα το απόγευμα στις Σπέτσες το πρώτο από τα τουρνουά των «Μάστερς». Η διοργάνωση διεξάγεται στην πλατεία Μπουμπουλί­νας, η οποία έχει... μετατραπεί σε παραλία. Το θέαμα αναμένεται εντυπωσιακ­ό καθώς στους αγώνες παίρνει μέρος όλη η νέα γενιά του αθλήματος.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece