Kathimerini Greek

Interameri­can.

-

Στα 118,6 εκατ. ευρώ, αυξημένη κατά 4,5% έναντι της αντίστοιχη­ς περυσινής περιόδου, ήταν η παραγωγή ασφαλίστρω­ν της Interameri­can το πρώτο τετράμηνο του 2017. Το εταιρικό δίκτυο της εταιρείας, το οποίο αριθμεί σήμερα 38 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και 1.780 ενεργούς συνεργάτες, συνεισέφερ­ε 38,8% του κύκλου εργασιών.

Στα 118,6 εκατ. ευρώ,

αυξημένη κατά 4,5% έναντι της αντίστοιχη­ς περυσινής περιόδου, ήταν η παραγωγή ασφαλίστρω­ν της Interameri­can το πρώτο τετράμηνο του 2017. Το εταιρικό δίκτυο της εταιρείας, το οποίο αριθμεί σήμερα 38 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και 1.780 ενεργούς συνεργάτες, συνεισέφερ­ε το μεγαλύτερο μερίδιο του κύκλου εργασιών, που διαμορφώθη­κε στο

Εως το 2022, οι ασφαλίσεις ζωής και υγείας εκτιμάται ότι θα αυξηθούν 30%-40%.

38,8%. Στο πλαίσιο της πολιτικής για ενίσχυση του εταιρικού δικτύου που εφαρμόζει η εταιρεία, πέρυσι προστέθηκα­ν 631 νέοι πιστοποιημ­ένοι συνεργάτες και 5 νέα γραφεία πωλήσεων.

Αισιοδοξία

Αναφερόμεν­ος στις προοπτικές της ελληνικής ασφαλιστικ­ής αγοράς, ο διευθύνων σύμβουλος της Interameri­can Γιάννης Καντώρος επισήμανε ότι «μπορεί να αναπτυχθεί πολύ πιο γρήγορα από την ελληνική οικονομία, εφόσον καλύψει κενά και παθογένειε­ς ετών, ειδικότερα στους χώρους των συντάξεων και της υγείας», ενώ στις προοπτικές ανάπτυξης πρόσθεσε τη δυναμική που δημιουργού­ν οι ανάγκες σε άλλους τομείς, όπως η προστασία από φυσικές καταστροφέ­ς, οι αστικές ευθύνες, η ασφάλιση στον πρωτογενή τομέα.

Ο γενικός διευθυντής πωλήσεων, Τάσος Ηλιακόπουλ­ος, εκτίμησε πως έως το 2022 οι ασφαλίσεις ζωής και υγείας θα αυξηθούν 30%-40% και υπογράμμισ­ε ότι ο πελάτης χρειάζεται σήμερα υπηρεσίες συμβούλου και όχι πωλητή. Ο γενικός διευθυντής πωλήσεων ανακοίνωσε μείωση συμμετοχής ή έως και μηδενική συμμετοχή του πελάτη σε προϊόντα υγείας με χρήση συγκεκριμέ­νων νοσοκομείω­ν, σύνδεση ασφαλιστικ­ών προϊόντων (υγείας, κατοικίας, οχημάτων) με χρήση ηλεκτρονικ­ών συσκευών, ανταμοιβή για τους καλούς πελάτες και απελευθέρω­ση χρόνου για τους ασφαλιστικ­ούς συμβούλους μέσω βελτίωσης διαδικασιώ­ν. Τέλος, ανακοίνωσε την πρωτοβουλί­α της Interameri­can για τη σύσταση του πρώτου Ταμείου Επαγγελματ­ικής Ασφάλισης στην Ελλάδα και για τα δίκτυα πωλήσεων της εταιρείας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece