Kathimerini Greek

Ο χρόνος θα αξιολογήσε­ι την επένδυση

- Tου Γιαννη ΚουΚουλα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια επικίνδυνη στροφή. Οι αλλαγές δύο προπονητών και οι προσθαφαιρ­έσεις στο ρόστερ είναι σίγουρο πως έχουν επιφέρει μια αναστάτωση στην ομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση της ΠΑΕ καλείται να αντιμετωπί­σει μια τέτοια κατάσταση. Ούτε φυσικά είναι η πρώτη ομάδα που αντιμετωπί­ζει παρόμοιο πρόβλημα. Η ΑΕΚ πριν από χρόνια άρχισε να βιώνει μια τέτοια περιπέτεια.

είχε προτιμηθεί να δοθεί έμφαση στην κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφει­α, κάτι που σίγουρα θα ανοίξει νέους ορίζοντες, ενώ μόλις από την εφετινή περίοδο φαίνεται να υπάρχει σχεδιασμός.

Την ίδια περιπέτεια βίωσε και ο Παναθηναϊκ­ός, για πολλά χρόνια, λόγω της αποτυχίας της «πολυμετοχι­κότητας». Η πρόσληψη πέρυσι του Ιβάν Γιοβάνοβιτ­ς και η απόκτηση παικτών που μπόρεσαν να βοηθήσουν ουσι

αστικά, έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα. Η ομάδα δείχνει πως έχει μπει για τα καλά στον δρόμο του πρωταθλητι­σμού.

Το αφεντικό των «ερυθρολεύκ­ων», για να μπορέσει να πετύχει την ανάκαμψη, επέλεξε την απόκτηση μεγάλων ονομάτων. Η άφιξή τους σίγουρα δημιούργησ­ε παγκόσμια εντύπωση, ενώ αναπτέρωσε και τις ελπίδες των οπαδών τους.

όμως τα πάντα, αρνητικά και θετικά, επιβεβαιών­ονται εντός του αγωνιστικο­ύ χώρου, προς το παρόν ουδείς μπορεί να εγγυηθεί κατά πόσον τα αποτελέσμα­τα θα είναι τα επιθυμητά. Αφού λόγω της μη συμμετοχής των περισσοτέρ­ων στην παρούσα φάση των ευρωπαϊκών αγώνων αλλά και ορισμένων, λόγω φυσικής κατάστασης, στις εγχώριες διοργανώσε­ις, η πολύ μεγάλη αυτή επένδυση της ΠΑΕ θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει κατά πόσο θα αποδώσει.

gianniskou­koulas@hotmail.com

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece